Comeback van fake fur in de winter van 2018/2019

Mensen houden er van of haten het: de fake fur trend! Fake fur winterjassen zijn al meerdere jaren achter elkaar een regelrechte hit. Deze warme winterjassen, die gemaakt zijn van nepbont, houden je lekker warm, zijn te koop in allerlei uitvoeringen en - niet geheel onbelangrijk - zijn hartstikke trendy! Ook in het winterse seizoen van 2018/2019 is fake fur helemaa hot and happening. Wat denk jij? Een absolute go of sowieso en dikke no go? In dit artikel vertellen we je meer over deze trend.

Fake fur: geheel of in detail

Er bestaan verschillende soorten uitvoeringen van fake fur winterjassen. Misschien denk je als eerste aan de winterjas die volledig van fake fur gemaakt lijkt te zijn; een wollige winterjas die ook nog eens hartstikke zacht is. Deze uitgebreide versie van een teddy coat vallen meer op, zijn vaak nog net een tikkie groter en bombastischer én zorgen ervoor dat je hele bovenlichaam goed warm blijft. Je hebt ook fake fur winterjassen die tot op je knie vallen, waardoor je helemaal lekker warm blijft.

Daarnaast bestaan er winterjassen met een detail aan fake fur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een fraaie parka als winterjas met een fake fur bontkraag. Hoewel er ook heel veel winterjassen van bekende merken zijn met echte bontkragen is het natuurlijk veel beter om een jas met bontkraag te dragen die niet van een dier afkomstig is. Ook zijn er winterjassen te koop met een fake fur voering of fake fur binnenkant van de jas voor extra hoog comfort.

Fake fur winterjassen: wanneer draag je deze jas?

Wist je dat fake fur eigenlijk altijd wel kan? Of je nu een avond gaat stappen of een belangrijke afspraak hebt: fake fur is je best friend. Let hierbij uiteraard wel op voor wat voor soort fake fur winterjas je gaat. In je vrije tijd, naar een feestje, een avondje stappen of even boodschappen doen; in dat geval kun je absoluut kiezen voor diverse modellen fake fur winterjassen. Het kan hierbij niet opvallend en kleurrijk genoeg! Combineer de jas met een skinny jeans of een kokerrok met panty en je hebt een fantastische look.

Hoe zit dat dan met fake fur naar je werk? Wanneer je niet de eerste de beste fake fur winterjas kiest, zul je zien dat er ontzettend veel stijlvolle nep bontjassen te verkrijgen zijn. Voor een classy look kies je voor een mooie donkere kleur zoals zwart of heel donkergrijs. Kies daarbij ook niet voor grove bont of bont met een drukke print, maar houd het lekker rustig en vooral basic. Ga in dit geval ook zeker voor een wat langere jas, die je mooi kunt combineren met een nette jurk of een klassieke pantalon en een paar hakken. Zolang je de fake fur jas maar op de juiste manier en met de juiste accessoires en kledingstukken combineert, kun je absoluut een hele stijlvolle look creëren.

Heb jij al eens nagedacht over een fake fur winterjas? Of ben je juist nieuwsgierig geworden naar deze heerlijke warme jas voor aankomende winter? Neem dan een kijkje in onze collectie via Jas.nl en wie weet zit er wat voor je tussen.

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.