Goedkoop winterjassen voor kids kopen

Nu het iedere dag een stukje kouder wordt is het tijd voor lekkere, warme winterjassen. Ook je kinderen mogen weer goed ingepakt onderweg naar school of naar hun vriendjes. Misschien weet je al precies waar je op moet letten bij het kopen van een kinderjas voor in de winter of wellicht heb je al een mooi exemplaar voor je dochter of zoontje gekocht. Als dat niet het geval is, hebben we in dit artikel enkele tips voor je hoe je een goedkope winterjas voor je kinderen kunt scoren.

Let op de timing van je koop

Net als bij andere kleren is het belangrijk om te kijken wanneer je een winterjas voor je kids koopt, wanneer je een beetje op je geld wilt letten. Zoals je ongetwijfeld weet zijn er een paar momenten per jaar waarin je de tofste kleding (en dus winterjassen) kunt scoren voor een hele fijne prijs. Er zijn webshops waar die net voor het winterse seizoen hun collectie van het jaar ervoor in de uitverkoop gooien. Check wat dat betreft dus altijd in de nazomer en in de herfst of er mooie kinderwinterjassen beschikbaar zijn voor een lagere prijs.

Een ander moment is natuurlijk net ná de winter. Kort gezegd heb je daar vrij weinig aan wanneer je nog voor de winter een nieuwe winterjas voor je kinderen nodig hebt. In dat geval is het aan te raden om, wanneer dat kan, je kindje de winterjas van het jaar ervoor te laten dragen totdat de sale begint. Een kwalitatieve winterjas met dikke voering kan behoorlijk oplopen in de prijs, waardoor het zeker het wachten waard is. Let er daarom voor de volgende keren altijd op dat je net na de winter een nieuwe winterjas scoort voor de winter(s) daarop, zodat je altijd een modieuze winterjas hebt voor een lagere prijs.

Kledingruildag of tweedehands winkels

Heb je net misgegrepen of duurt het echt nog te lang voordat de wintersale begint en hebben je kindjes een nieuwe winterjas nodig? Verzamel dan een groepje vrienden en vriendinnen met kids en organiseer een ruildag! Hierbij nemen jullie allemaal een of meerdere winterjassen en andere warme kleding mee die je kunt ruilen voor een jas of een trui van een ander stel met kinderen. Op die manier hoeven jullie allemaal niets nieuws te kopen, maar scoor je toch gratis een nieuwe jas en misschien wel een nieuwe garderobe.

Een dergelijke ruildag is ook nog eens ontzettend goed wanneer we kijken naar hoeveel kleding er wordt gemaakt en vervolgens na kort dragen wordt weggegooid. In dat geval kun je ook eens kijken bij een kringloopwinkel of een tweedehands modezaak voor een “nieuwe” warme winterjas voor je kleintje. Het zal je verbazen hoe vaak daar een prachtige nieuwe jas tussen hangt voor slechts een paar euro. Dit geldt ook voor andere winterse kleding! Was of stoom de jas thuis wanneer je dat prettig vindt en je hebt een warm exemplaar voor de winter.

Nieuwe winterjassen voor kinderen vind je bij Jas.nl. Kijk rustig tussen ons uitgebreide aanbod, doe inspiratie op of koop een mooi en warm exemplaar voor je kindje. Op de website vind je ook diverse trendy collecties winterjassen voor heren en dames.

Vorige

Bomberjack als nette winterjas: kan dat?

Wednesday 21 November 2018 om 10:48
Volgende

Teddy coat voor heren: ja of nee?

Tuesday 27 November 2018 om 08:00

OnzeInstagram

@jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends van 2019/2020? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.