Hoe werkt Jas.nl

Ook al denk je op het eerste gezicht misschien van wel, Jas.nl is géén webshop! In plaats daarvan bieden we je een overzicht van wat er in andere webshops te koop wordt aangeboden. Juist vanwege deze werkwijze krijg je via Jas.nl het meest complete productaanbod te zien: je shopt immers niet bij één, maar bij vele webwinkels tegelijk! Met zo veel keuze dreig je al snel tussen de winterjassen de winter niet meer te zien. Daarom kan je je keuze gemakkelijk filteren op basis van merk, stijl, prijs en webshop. Dit is gemakkelijk, overzichtelijk en via elke pagina te bereiken: via de bovenbalk kan je eenvoudig zoeken en navigeren. Nog niet genoeg van winterjassen? We hebben niet alleen een mega-productoverzicht, maar ook een blog over alles wat met winterjassen te maken heeft.

Webshops vergelijken

Wanneer je als consument gaat kijken op webshops als wehkamp en De Bijenkorf kan het zijn dat het assortiment weinig variatie kent. Vaak hebben zij zelfs hetzelfde assortiment en dezelfde merken. Jas.nl helpt om consumenten een breed assortiment aan te bieden, die afkomstig zijn van honderden webshops. Hierdoor kunnen wij je helpen met het vinden van de perfecte winterjas. Doordat wij onafhankelijk zijn zitten er geen webshops in ons assortiment die voorrang krijgen tijdens een zoekopdracht.

Zoekfuncties

De zoekfunctie biedt een aantal filters die het eenvoudig maken om de ideale jas te vinden. Natuurlijk zijn de wensen van iedere consument verschillend, daar spelen wij graag op in. Zo hebben wij jassen die tot -30 graden Celsius kunnen, maar ook winterjassen die prettig zijn om te dragen in eigen land. Dit draagt bij aan onze missie: jassen voor elke situatie, een breed assortiment en altijd de beste prijs.

Je winterjas vinden in het overzicht

Doordat Jas.nl een overzicht heeft van honderden webshops bieden wij het grootste assortiment aan. Dit maakt het voor de consument gemakkelijk om een jas te vinden die bij zijn wensen past. Daarnaast hebben wij webshops in ons systeem die jassen verkopen van dure modehuizen, maar ook jassen van bijvoorbeeld de Bijenkorf. Door de zoekfunctie op de site vindt iedere consument de jas die past bij zijn of haar prijsklasse en smaak. Naast het enorme product assortiment houden wij een blog bij die de laatste trends in kaart brengt. Ook worden er jassen besproken per situatie, zo heb je natuurlijk een warme jas nodig wanneer je naar Finland, Antarctica of een ander koud land gaat.

OnzeInstagram

@jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends van 2020/2021? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.