De grappigste bier jassen verzameld

Ben je op zoek naar een unieke jas met een toffe én hilarische print? Misschien is een bierjas dan iets voor jou. Een bierjas? Jazeker! Bierjassen zien we steeds vaker in het modebeeld. Het is een jas die opvalt en die goed te matchen is in diverse looks. Maar wat is een bierjas precies en waarom zou ook jij moeten kiezen voor zo'n jas? Je leest het op Jas.nl, inclusief enkele voorbeelden van hippe bierjassen waar je uit kunt kiezen.

Wat is een bierjas precies?

We kunnen er omheen draaien, maar een bierjas is een ... bierjas. Bierjassen zijn vaak trendy bomberjacks met een print van bier. Dat is waarschijnlijk dus precies wat je dacht dat het zou zijn. Sommige bierjassen hebben naast de print van een glas bier een logo van een biermerk, maar over het algemeen zijn het gewoon jassen waarbij de inhoud van een bierglas zichtbaar is. Het zal je misschien verbazen hoe goed je dit soort jassen kunt combineren. Een jas met bierprint staat namelijk hartstikke te gek op een jeans en een wit shirt. Draag daar witte sneakers bij en je bent ready to go.

Nu vraag je je misschien af wanneer je zo'n bierjas draagt. Bierjassen hoeven echt niet alleen maar tijdens carnaval of een ander grappig moment uit de kast worden getrokken. Ze kunnen echt heel goed in je gewone look. Draag zo'n jas liever niet naar werk of een belangrijke meeting. Ga je echter lekker een middagje naar de stad of naar je vrienden toe? Dan weten we zeker dat je alleen maar leuke reacties krijgt op zo'n bierjas. Zeg nou ook zelf: deze jassen zien er toch heerlijk uit?

Voorbeelden van bierjassen

Het grappige is dat je bij een bierjas misschien als eerst denkt aan een jas voor heren. Dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Er bestaan namelijk ook bierjassen voor vrouwen! Ook dat zijn vaak bomberjacks of sportieve jasjes met de print van een biertje. Je hebt de keuze uit verschillende soorten prints. Wat dacht je van de onderstaande bierjassen:

Bierjas 1

Bierjas met volledige bierprint: bij deze jas is het onderste gedeelte geel en het bovenste gedeelte vanaf de borst tot de schouders wit (bierschuim).

bierjas 1

Bierjas 2

Bierjas die volledig geel is: deze jas beschikt alleen over het onderste deel van het biertje. Vaak met afgebeelde druppels om de frisheid van je biertje te laten zien.

bierjas 2

Bierjas 3

Bierjas met afbeeldingen van heel veel flesjes bier: deze jas is des te leuk omdat het printje best opvalt en druk is. Draag deze bierjas daarom vooral in een rustige look, zodat de jas echt de eyecatcher is.

bierjas 3

Bierjas 4

Zwarte bierjas met op de achterkant of voorkant een afbeelding van een glas bier.

bierjas 4

Bierjas 5

Een gekleurde bierjas met een afbeelding van een pul schuimend bier op de voorkant.

bierjas 5

Bierjas 6

Een geel bomberjack met de afbeelding van zwart biertje met leuke stippen er omheen.

bierjas 6

Kortom: er is voor iedere smaak wel een bierjas te vinden. Houd er rekening mee dat de vorm jas vrijwel altijd hetzelfde is. Gelukkig is een bomberjack of sportief jasje goed te combineren in diverse looks. Het maakt je outfit niet alleen leuker, maar ook sportiever. Wie had dat ooit gedacht met de print van bier?

Vragen over deze bierjassen

We kunnen ons goed voorstellen dat je misschien een vraag hebt over bierjassen. Hieronder hebben we een aantal meest gestelde vragen voor je verzameld. Staat jou vraag en antwoord er niet tussen? Neem dan gerust even contact met ons op over bierjassen.

🌈 In welke kleuren kan ik een bierjas scoren?

Het leuke van de bierjas is dat ie in verschillende kleuren te koop is. Zo kun je gaan voor een zwarte bierjas, maar ook voor een groene, blauwe of rode jas.

πŸ“ In welke maten kan ik een bierjas kopen?

Bierjassen zijn te koop in diverse maten: van XXS tot XXXXL. Bij iedere jas staat altijd aangegeven wat de maten in centimeters zijn, zodat je kunt opmeten welke maat je nodig hebt. Zo is er altijd een jas in jouw maat!

🍺 Waar naartoe trek ik een bierjas aan?

Je kunt een bierjas in verschillende gelegenheden dragen. Draag de jas bijvoorbeeld gewoon overdag, wanneer je boodschappen gaat doen of wanneer je naar vrienden gaat. De jas zal het zeker goed doen in de kroeg of op het terras.

πŸ‘© Zijn er bierjassen voor vrouwen te koop?

Ja, er zijn bierjassen voor vrouwen te koop. Dit zijn echter wel dezelfde soort jassen als de jassen voor mannen. Ze zijn wat dat betreft unisex.

πŸ§₯ Is een bierjas hip?

Bierjassen zijn niet per se in of uit de mode. Het zijn unieke jassen om je look net wat meer spice te geven. Een beetje humor in je leven kan geen kwaad toch?

πŸ’― Hoe krijg ik zo'n bierjas?

We geven deze jassen gratis weg aan ontvangers van onze nieuwsbrief. Ze zijn ook te bestellen via lisanne@jas.nl.

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.