Tips om te besparen op je winterjas

Het najaar komt er al weer bijna aan, wat betekent dat je eens een kijkje moet nemen in wat voor een staat je winterjas is. Is je jas aan vervanging toe maar heb je niet veel extra geld over om uit te geven aan een nieuwe winterjas? Geen probleem: er zijn gelukkig genoeg tips om te besparen op je nieuwe winterjas. Daarnaast zijn er ook nog eens veel goedkope winterjassen voor het hele gezin aan te schaffen. We hebben een paar tips voor je verzameld waarmee jij kunt besparen op de aankoop van je volgende winterjas.

Bestel online tegen de laagste prijs

Veel webwinkels werken met handige kortingscodes waarmee je een stuk voordeliger je nieuwe winterjas kunt aanschaffen. Neem een kijkje tussen het aanbod van Jas.nl om te kijken of er een jas tussen zit die jij graag zou willen hebben. Kijk vervolgens waar de desbetreffende jas kunt kopen. Jas.nl werkt onder andere samen met Wehkamp en OTTO. Hiervan zijn bijna altijd kortingscodes te vinden.

Daarnaast is het aan te raden om altijd eerste tussen de huidige sale te kijken. Kleine kans dat je er een winterjas scoort die net in de collectie is, maar je vindt er wel regelmatig winterjassen van het vorige seizoen die in de winkels nog in het magazijn lagen. Wanneer een van die jassen nou precies jouw smaak is dan ben je bijna gek als je het niet voor een lagere prijs aanschaft toch? Check dus altijd eerst de sale bij een webshop voordat je de nieuwe collectie bekijkt.

Koop je jas net na het seizoen

Hoewel het seizoen nu nog moet beginnen, geven we alvast wel een handige tip voor ná het winterse seizoen. Wanneer de seizoen net geweest zijn, maken de (web)winkels plaats voor de producten van de nieuwe collecties voor het volgende seizoen. Dat wil dus zeggen dat je nu je nieuwe zomerjas voor volgend jaar moet aanschaffen. Dit geldt ook voor je winterjas. Misschien kan je oude winterjas nog één jaartje mee en koop je na dit winterseizoen je nieuwe winterjas voor volgend jaar - met korting!

Dit is tevens een handige tip voor je winterjas die je mee wilt nemen op wintersport. Ski- en snowboardjassen staan erom bekend dat ze behoorlijk prijzig kunnen zijn, helemaal wanneer je voor de betere merken kiest. Je wilt natuurlijk wel goed beschermd de latten op gaan en het is ook erg fijn dat je warm blijft tijdens je wintersport. Check daarom altijd net na het seizoen wat er over is gebleven van de collecties en wat er dus vaak voor veel lagere prijzen uit gaat, bijvoorbeeld die van Protest.

Koop een vintage winterjas

Vintage is hot en blijft de laatste jaren alleen maar toenemen in populariteit. Dat is niet heel vreemd: tegenwoordig vind je tientallen verschillende (web)winkels in Nederland waar je uren kunt snuffelen om de meest hippe items te scoren, ook wat betreft winterjassen. Bij vintage winterjassen zien we vaak (fake)bont jassen en leren jassen voor de winter. Het grote voordeel hiervan is dat ze al jaren meegaan en dat ze dus gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal. Dat moet jou zeker warm kunnen houden!

Natuurlijk zijn er nog veel meer voordelen waar je van kunt profiteren wanneer je kiest voor een vintage winterjas. Een van de leukste voordelen is bijvoorbeeld dat je zeker weet dat er bijna niemand met dezelfde jas rondloopt. Daarnaast kun je genieten van zeer voordelige prijzen en betaal je nooit te veel voor een vintage winterjas.

Vorige

Felgekleurde winterjassen, kan dat?

2 augustus 2018

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.