Winterjassen matchen met je hondje

Misschien heb je de nieuwste trend op het gebied van huisdieren in de winter al meegekregen. Steeds meer webshops hebben matchende winterjassen in de winkel te koop: een winterjas voor jou én je hondje! Je bent er dol op of je vindt het verschrikkelijk, feit is wel dat een hondje het een stuk warmer heeft door het dragen van een passend jasje in de winter. Om dat hele proces net wat leuker te maken kun je tegenwoordig dezelfde winterjas scoren als je huisdier. Aan welke winterjassen moet je dan denken? Kom er achter in dit artikel, lees dus gauw verder.

Gewatteerde jas delen met je hond

Het model dat we het meeste terugzien bij deze trend is de gewatteerde winterjas en dan het liefst in een felle kleur of een opvallende print. Een winterjas met print is helemaal hip deze winter. Zo zien we de welbekende ruitjesprint weer terug en zijn we met z’n allen weer helemaal verliefd op niks minder dan de tijgerprint. Zie jij je lieve hond al voor je in een bijpassend tijgerprint jasje?

Natuurlijk snappen we het helemaal als je liever voor basic wilt aan. Het grootste doel van het winterjasje voor je hond is natuurlijk om je huisdier lekker warm te houden. Dat het toevallig leuk staat om samen een gewatteerde winterjas te delen is bijzaak ;-). Kies in dat geval voor een mooie trendkleur van dit najaar. Kleuren die we terug gaan zien zijn onder andere lila, warm rood, ceylon geel en donkergrijs.

Kies voor fleece

Omdat je het geheel ook zo comfortabel mogelijk wilt maken voor je hond is het een aanrader om te kiezen voor fleece. Wist je dat je tegenwoordig best wat mooie uitvoeringen van winterjassen in fleece hebt? Fleece zorgt ervoor dat je lekker warm blijft en dat je je comfortabel kunt bewegen. Dat is voor zowel jou als voor je hondje wel net zo prettig. In het geval van fleece bestaan er diverse leuke prints, zoals een echte winterse print of een mooie Noorse print in verschillende tinten grijs. Dat staat hartstikke leuk in de sneeuw!

Misschien vind je fleece zelf nog niet voldoende om door te gaan als stof voor een goede, dikke winterjas. In dat geval kun je kiezen voor een vest dat je onder je winterjas doet. Op die manier blijf je nóg warmer en match je alsnog een beetje met je huisdier. Je kunt er ook voor kiezen om je sjaal, je handschoenen of je trui af te stemmen op het winterjasje van je hond. Kortom: er zijn verschillende opties mogelijk om zelf lekker warm te blijven en om ervoor te zorgen dat je hond geen kou vat.

Wat vind jij van de bovenstaande trend? Een go of een absolute no? Check Jas.nl voor een groot aanbod aan diverse soorten winterjassen in allerlei kleuren en gemaakt van allerlei warme stoffen. Misschien zit er een leuk item bij dat matcht bij het jasje van je hond!

Vorige

Herfstjas gebruiken als winterjas

13 oktober 2018
Volgende

Vintage winterjassen voor mannen

17 oktober 2018

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.