Winterjassen voor kinderen: de teddy coat

Langzaam maar zeker begint het toch flink in temperatuur te dalen. Het is dus weer tijd om je winterjas uit de kast te trekken! Ben je dit seizoen op zoek naar een nieuwe winterjas voor je kind(eren)? Misschien is dan de teddy coat trend iets voor jou! De teddy jas als winterjas is niet meer weg te denken uit de huidige winterse garderobes. Dat is niet heel vreemd: deze winterjas is warm, comfortabel en ontzettend trendy, óók voor je kids! In dit artikel lees je meer over de voordelen van een teddy coat voor kinderen en waarom je er zeker over na moet denken om er één aan te schaffen.

Teddy coat voor kids: heerlijk warm

Een van de grootste voordelen van een teddy coat voor kids is dat dit soort jassen écht heel warm zijn. Over het algemeen betaal je misschien ook iets meer voor een dergelijke winterjas in vergelijking met andere, meer basic winterjassen, maar zodra je het materiaal van de teddy coat voelt weet je al direct waarom dat is. Dit soort warme winterjassen mogen echt niet (meer) ontbreken in de garderobe; ook niet voor jou! Het leuke van de teddy is dat we hem ook in volwassen versies terugzien deze winter. Zo kan de hele familie aan de teddy coat.

Deze winterjas is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en modellen. De algemene kleur voor een teddy jas is bruin of camel, een beetje naar de kleur van een echte beer. Deze rustige en soms aardse kleuren geven een warme uitstraling en zijn goed te combineren met andere warme en winterse kleuren. Grote kans dat je kindje toch liever voor een te gekke opvallende kleur wil gaan: daarom zijn er voor kids ook teddy coats in diverse kleuren te koop. Ga voor een mooie felgele uitvoering of kies voor een blauwe teddy coat met print!

Teddy coat voor kinderen: genoeg bewegingsruimte

Wanneer we het toch over de voordelen van de teddy coat hebben, is het handig om te weten dat de basis van deze winterjas ‘ruimtelijk’ is. In de meeste teddy jassen zit geen taille: het model is vaak recht en soms zelfs een beetje oversized. De oversized winterjassen zijn helemaal hip, dus dat komt goed uit. Wat echter het voordeel is van deze pasvorm is dat je kindje lekker rond kan rennen en spelen zonder last te hebben van een strakke jas of een winterjas die niet lekker zit. De bewegingsvrijheid is met een teddy coat enorm en dat is voor kinderen wel zo prettig.

Ook fijn: de teddy coat is een neutrale jas. Het maakt niet uit wie hem draagt: bij zowel jongens als meisjes is het de ideale winterjas die perfect te combineren is in verschillende looks. Stoere jongens en meisjes dragen de teddy jas in donkere kleuren met een warme spijkerbroek of legging en een paar te gekke veterboots, terwijl meer zachte jongens en meisjes voor lichtere kleuren gaan: een camel of lichtbruine teddy jas met een ribstof broek en een paar fijne sneakers of laarsjes. Hoe je de teddy coat ook combineert; het kan altijd!

Volgende

Wollen colberts als winterjas

4 december 2018

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.