Wintersportjassen voor kids in de winter 2018/2019

Na het bekendmaken van de trends van kinderwinterjassen voor de winter van 2018/2019 is het nu tijd om te kijken naar de wintersportjassen voor de kleintjes. Geen zorgen: wanneer je al een kwalitatieve wintersportjas voor je kinderen hebt, is het natuurlijk onnodig om dit jaar een nieuwe te halen. Moet je echter de oude wintersportjas vervangen of gaat je kleintje voor het eerst mee op wintersport? Lees dan vooral even verder. In dit artikel vertellen we je namelijk meer over dé trends voor kinderwintersportjassen.

Kies voor een kort model

Als eerst: voor welk model je ook gaat, kies bij wintersport voor een korte jas of voor een jas die net over de billen valt. Dit jaar zijn juist lange winterjassen helemaal de trend, maar wat betreft wintersportjassen is dat helemaal geen goed idee. Kinderen willen zich vrij kunnen bewegen en dat kan minder goed in een lange winterjas. Daarnaast is een kort model een stuk veiliger bij het snowboarden of skiën, juist omdat je meer bewegingsruimte hebt.

Gelukkig zijn korte modellen, helemaal in de wintersport, ook hartstikke hip. Hierbij zien we dat diverse trendkleuren voor dit winterse seizoen te zien zijn bij de nieuwe collecties. Ook op de piste hebben we graag winterjassen in allerlei kleuren: hierbij kan het niet kleurrijk genoeg! De kleuren lila, warm rood, ceylon geel, donkergroen en marineblauw zien we deze winter veel terug in de sneeuw. Het grote voordeel van dergelijke kleuren is dat ze lekker opvallen, wat weer bijdraagt aan de veiligheid tijdens het wintersporten.

Stoere modellen voor meisjes en jongens

Deze kleuren komen terug in de meest stoere modellen voor zowel jongens als meisjes. Warme jassen met dikke voering, stevige ritsen en knopen ter decoratie, die goed te combineren zijn met basic skibroeken. Combineer een felgekleurde wintersportjas voor kids bijvoorbeeld met een witte, grijze of zwarte wintersportbroek, zodat de basis rustig blijft maar hij of zij alsnog flink opvalt.

De wintersportjassen voor kids zijn dit jaar, net als ieder ander jaar, goed te combineren met warme accessoires. Tip: zorg altijd voor een zogeheten buff, een soort masker versus sjaal die je nek en hals helemaal warm houdt. Deze buff kun je wanneer nodig omhoog trekken zodat je gezicht ook lekker warm blijft. Kies voor een buff in dezelfde kleur als de broek of ga juist voor een andere te gekke felle kleur. De keuze is reuze wanneer het gaat om wintersportkleding en -accessoires. Heb je al ideeën voor een nieuwe winterjas gekregen?

Volgende

Kantoorjassen voor heren deze winter

9 oktober 2018

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.