Combineer goud met blauw deze zomer

Zoals ieder jaar vertellen we je ver voor de lente al wat de kleurentrends van het voorjaar zullen zijn. Op basis daarvan kun je al op tijd een fijne look bij elkaar sprokkelen voor een mooie lentedag. De laatste jaren begon de lente in Nederland redelijk vroeg wanneer we kijken naar de temperaturen. In april werden er al temperaturen van 25 graden gevoeld! Daarom kun je wat ons betreft niet vroeg genoeg beginnen. In dit artikel willen we je daarom kennis laten maken met een hele fijne kleurencombinatie die we in 2020 veelvuldig terug gaan zien. Ben je op zoek naar een kleurrijk zomerjasje of voorjaarsjasje en weet je niet voor welke kleuren je wilt gaan? Wat dacht je van diverse tinten blauw met goud? 

Blauw met goud is een gouden combinatie

Het klinkt een beetje cheesy maar blauw met goud is écht een gouden combinatie. Hierbij hebben we het over verschillende soorten combinaties. Een marineblauwe tussenjas voor hem of haar is bijvoorbeeld prachtig met gouden accenten. Ook lichtere tinten blauw, zoals lichtblauw of turquoise, doen het heel goed in combinatie met gouden details. Deze twee kleuren zijn een soort tegenpolen van elkaar, waardoor het juist als combinatie heel erg goed werkt. Hierbij kun je verschillende tinten blauw gebruiken. Ook diverse tinten goud zijn meer dan welkom, maar goud is eigenlijk altijd gewoon goud.

Hoe we dit terug gaan zien in de zomer van 2020? Heel simpel: in allerlei te gekke variaties. Of je nu op zoek bent naar een feestelijke jas of naar een casual jas voor iedere dag; de kleuren goud met blauw kunnen echt altijd en overal. Ook is het een fijne combi voor een kantoorjas voor zowel dames als heren, mits je een beetje voorzichtig bent met het goud. En ben je op zoek naar een leuk festivaljasje? Dan is deze mix helemaal een match!

Diverse zomerjasjes met deze kleurencombinatie

Het belangrijkste feit is in ieder geval dat de keuze reuze is wanneer het gaat om zomerjasjes in 2020. Wij zijn helemaal verliefd op sportieve jasjes in deze kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een jasje van adidas, Nike of een ander bekend sportmerk en let goed op de kleuren. De kans is groot dat je een jasje kunt vinden die zowel blauwe als gouden details heeft. Meestal gaat het om een blauwe jas met bijvoorbeeld een gouden logo of andere gouden details. Hartstikke leuk.

Dit soort jasjes zijn perfect voor de zomer: het zijn vaak lichtgewicht jasjes en ze zitten heel comfortabel. Ook kun je dit soort sportjasjes dragen bij allerlei looks. Of je nu even wat gaat drinken in de stad of wanneer je een jasje nodig hebt die je mee kunt nemen op vakantie; een sportjasje it is. Kies je voor een jasje met deze kleurencombinatie dan kies je in ieder geval voor een jasje dat opvalt. En dat mag best weleens toch?

Perfecte kleuren voor feestelijke jasjes

Ook te gek is het feit dat deze kleurencombinatie heel goed past bij feestelijke jasjes. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een passend jasje voor een bruiloft of een etentje van werk? Doe eens gek en kies voor een blauw jasje met een hele minimale gouden print. Of ga voor een langere jas waarin juist meer goud te zien is. Wanneer het om een feestje gaat, kun je zoveel uitpakken als je wilt toch? Een beetje extra goud hierbij is dus meer dan welkom. Sterker nog: val op en kies juist voor goud!

Wanneer je het ietwat ingetogen wilt houden is goud met blauw ook een fijne combinatie. Kies in dat geval voor een donkerblauwe jas met hele minimale gouden details. Dit kunnen bijvoorbeeld gouden knopen zijn of gouden naden van de jas. Of ga voor een ander soort combinatie en kies voor een blauwe jas met een gouden blouse of shirt. Zo zie je maar weet dat deze combinatie op diverse manieren mogelijk is.

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.