Jassen combineren met jurken

Met de feestdagen voor de deur is de kans groot dat je een mooie feestelijke outfit hebt gescoord zoals een kleurrijk kerstjurkje of een mooie blouse met een rok. Of misschien draag je iedere dag wel een jurk en ben je op zoek naar de perfecte winterjas! Het zou jammer zijn wanneer je winterjas afbreuk doet aan je look, omdat de winterjas bijvoorbeeld beter past bij een outfit met broek. In dat geval is het aan te raden om eens een kijkje te nemen tussen verschillende soorten winterjassen die een stukje beter bij jouw jurkjeslook passen. Maar welke soort jassen kun je goed combineren met een jurk? Lees gauw verder en kom erachter.

Kies voor een trenchcoat

Een van de mooiste combinaties van een winterjas en een jurkje vinden we terug in de trenchcoat. De trenchcoat is door haar nauwsluitende model een tijdloos item geworden. We zien deze jas dan vrijwel elke winter terug in de nieuwe collecties, maar dan in verschillende kleuren of gemaakt van diverse materialen. Voor de winter van 2017 en 2018 kies je voor of juist een donker model, zoals een zwarte trenchcoat of eentje in een pastelkleur zoals zalmroze of babyblauw.

Combineer met een lange wollen jas

Zie je het nauwsluitende model van de trenchcoat niet zo zitten en wil je liever voor een jas die wat ruimer of wat wijder zit? Kies dan voor een lange wollen jas waaronder je jurkje goed past. Er zijn verschillende modellen te kiezen: een extra lange versie tot over je knieën is dit seizoen bijvoorbeeld helemaal hip! Het materiaal zorgt ervoor dat je lekker warm blijft. Daarnaast is wol een zeer duurzame stof waardoor je jas extra lang meegaat. Ideaal dus wanneer je een kwalitatieve winterjas voor langere tijd zoekt!

Leren jack voor een stoer randje

Je hoeft natuurlijk niet altijd voor lang te kiezen wanneer je vaak jurkjes draagt, hoewel lange jassen vaak wel mooi aansluiten bij je jurk. Ben je echter op zoek naar een korter model, omdat je lange jassen te chique of te netjes vindt? Combineer dan een pittig leren jack met je lieflijke jurkje. Zo krijgt je totale look net wat meer rock & roll. Deze winter zien we veel leren modellen met een (witte) fake-fur kraag. Dit model dat linea recta uit de jaren 90 komt is een winterse versie van de leren jasjes die je ook wel eens in de lente of herfst draagt. Op die manier zie je er modieus uit en blijf je lekker warm.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het aanbod winterjassen dat je goed kunt combineren met een (feest)jurkje? Dat snappen we helemaal! Shop jouw favoriete model nu in de webshop van Jas.nl. Kies je voor het stoere leren jack of ga je toch liever voor een langere versie? The choice is yours!

Vorige

Elegante winterjassen voor een bruiloft

24 november 2017

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.