Meisjes zomerjassen

Op Jas.nl zie je een overzicht van zowel jongens als meisjes zomerjassen. Doordat we prijzen vergelijken hoeft een zomerjas niet duur te zijn. Jas.nl heeft een ruim assortiment.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Er zijn geen producten gevonden, probeer iets anders.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Twee zomerjassen

Veel ouders kopen twee zomerjassen voor de kinderen. Vaak is één zomerjas wat duurder. Die wordt vooral gebruikt voor speciale gelegenheden of als de familie ergens heen gaat en goed voor de dag moet komen. Die zomerjas moet sus netjes blijven. De andere jas is juist geschikt om mee buiten te spelen. Die mag best vies worden en er mag best iets mee gebeuren. Kinderen zijn echte knoeipoetsen, dus zo’n jas blijft echt niet lang schoon.

Nylon voor knoeipoetsen
Speelt het kind graag in de modder, de zandbak of maakt hij of zij gewoon snel kleren vies? Dan is het een goed idee een zomerjas te kopen dat van materiaal is gemaakt dat je makkelijk kunt schoonmaken. Over nylon kun je bijvoorbeeld eenvoudig een doekje halen en de jas is weer schoon. Dat is beter dan keer op keer een jas te moeten wassen.

Een goede zomerjas vinden
Het is niet eenvoudig een juiste zomerjas te vinden voor kinderen. In het voorjaar en de zomer zitten er grote verschillen tussen de temperaturen. De ene dag kan het zo’n 12 graden zijn, terwijl het op andere dagen ook 20 graden kan zijn. Gelukkig bestaat er zoiets als een ‘drie-in-één-jas’. Zoals de naam al doet vermoeden zijn dat drie jassen in één. Je kunt dan bijvoorbeeld de binnenvoering eruit halen. Of de mouwen afritsen. Dan blijft er alleen nog een bodywarmer over.

Iets te groot
Koop liever een zomerjas die iets te groot is. Het risico van een jas die precies op maat is, is dat je over een paar maand weer een nieuwe kunt kopen. Kinderen zijn tot hun 21e nog in de groei. Over het algemeen doet een kind ongeveer een half jaar met een zomerjas. Daarna komt natuurlijk weer de winter, maar je hebt natuurlijk liever dat het kind de jas volgend jaar nog een keer kan dragen dan dat je weer een nieuwe moet kopen. Het is simpelweg zonde als de jas binnen een paar maanden al te klein is.

Waar koop je eigenlijk een goede jas?

Op de vraag ‘Waar koop je een goede zomerjas?’ kunnen we maar één antwoord geven: ‘Via Jas.nl!’ Wij weten namelijk precies welke zomerjassen in 2020/2021 helemaal gaan maken. Je kunt bij veel verschillende winkels een leuke zomerjas voor kinderen kopen. Bedenk van tevoren welk bedrag je wilt uitgeven aan een zomerjas. Wij hebben een lijstje van betaalbare, kwalitatief goede zomerjassen.

Spendeer je wat meer geld aan een zomerjas, dan kun je een merkzomerjas kopen. Dan denk je aan merken als Gaastra, Oilily, Cakewalk, Airforce en Burberry. Wees er op tijd bij, dan kun je goedkoop een zomerjas scoren.

Eenvoudiger online
Vaak is het ingewikkeld om een leuke zomerjas voor kinderen te vinden. Kinderen hebben vaak een hele andere smaak dan hun ouders. In de winkel is het vaak drama met het passen van jassen. Dat heb je via het internet allemaal niet. Dan kun je met de tablet in de handen een leuke jas uitzoeken. Bovendien kun je via het zoekfilter instellen hoeveel een jas mag kosten. Dan voorkom je dat je kind een jas uitzoekt die wel leuk is, maar ook erg duur. Op die manier ziet het kind alleen de jassen die binnen jouw budget vallen. Wel zo eenvoudig!

OnzeInstagram

@jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends van 2020/2021? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.