De perfecte winterjas voor hem

Herken je dat? Je bent als man op zoek naar de perfecte winterjas, maar alle modetrends gaan vooral over vrouwen. Natuurlijk zijn vrouwen over het algemeen iets meer geïnteresseerd dan mannen, maar dat betekent niet dat er voor mannen geen aanbod is. Sterker nog: er zijn behoorlijk wat trends door de mannelijke winterjassendrager. Toegegeven, sommige trends moeten we met de vrouwen delen, maar over het algemeen lopen mannen er ook deze winter prima bij. Zo kun je een echt statement maken. Benieuwd naar wat wij hiermee bedoelen? Lees dan gauw verder!

Statement maken

Buiten worden de temperaturen steeds kouder en dus kun je het echt niet meer langer uitstellen: je moet een winterjas kopen! Maar welke winterjassen zijn nou een ‘beetje in’? Je kan als je graag de show wilt stelen, een winterjas kiezen waarbij het lijkt alsof het je allemaal maar weinig kan schelen. Deze jassen noemen we ‘statement jacks’ en zijn bedoeld voor de echte bad boys. Een statement jack is een echte modetrend en staat bekend om zijn grote patches, quotes en prints.

Zo’n jas is helemaal ideaal als je graag op wilt staan tussen de grote menigte. Het maakt niet uit wat voor winterjas je kiest, bijna alle winterjassen zijn geschikt als statement jack. Bijvoorbeeld bij een parka, een leren jack of een bomber jack. Als je zo’n jack draagt, kun je die het beste dragen bij een jeans en een simpel T-shirt. Daardoor kijken mensen sneller naar je jas, in plaats van de kleding die je aan hebt. Succes gegarandeerd!

Legerlook

De legerjas komt ook weer helemaal terug! Dit is niet echt een mannentrend, want ook onder vrouwen komt de militaire jas weer helemaal. De winterjassen bestaan uit kakigroen, olijfgroen en camouflage print. De militairy look is een look bedoeld voor goede bescherming in de tijd van wind, regen en sneeuw. Kleuren als olijfgroen en beige werken samen erg goed. Met een leger winterjas kun je het beste een zwarte skinny jans dragen met een oversized longsleeve.

Als je een beetje speelt met de kleding die je bij deze winterjas aan doet, kun je een behoorlijk tof effect bereiken!

Lekker warm: de dikke jas

Mannen hoeven het niet koud te hebben. Daarom zijn er ook voor mannen genoeg warme winterjassen op de markt. Dit jaar komt de dikke jas met veren weer helemaal terug. De dikke winterjas is te krijgen in verschillende kleuren, printjes en motieven. De jas met dons showt een stoere look waardoor je er sportief en verzorgd uitziet.

De dikke winterjas is er meestal in twee verschillende uitvoeringen: mat of glanzend. Welke uitvoering je kiest, maakt niet uit. Beide winterjassen zijn een echte must dit winterseizoen. De gewatteerde jas werkt daarnaast ook prima als oversized jas. Een warme winterjas voor de warme man.

Oversized is king

Oversized wordt het dit jaar helemaal! Deze trend is niet alleen over vrouwen populair, maar ook bij mannen. Als je graag te grote kleding draagt waarin je je vrij kunt bewegen, is dit echt iets voor jou! Van boven tot onderen kun je je kleden met de oversized look. Trek die veel te lange trui of jas maar aan! De oversized trend uit de rap scene komt weer helemaal terug. Als je echt een oversized kledingstuk wilt, koop je je jas een maatje groter. Je ziet er dan echt uit als Kanye West!

Volgende

Zo blijf je warm, deze winter

29 oktober 2017

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.