Deze jassen voor kids zien we in 2020 terug

Het jaar 2020 is al een goede maand bezig: we hebben je al meer verteld over de voorjaarstrends voor 2020 en over de modekleuren die we in 2020 terug gaan zien. Maar hoe zit het eigenlijk met de trends op het gebied van jassen voor kids? Net als voorgaande jaren willen we je graag meer vertellen over welke kinderjassen we in 2020 gaan zien. Hierbij pakken we het breed en beginnen we met winterjassen die ze in het eerste deel van het jaar nog kunnen dragen. Daarna vertellen we wat meer over zomerjassen en kijken we naar de trends voor het najaar van 2020. Al met al genoeg reden om verder te lezen!

Winterjassen voor kids in 2020

De winter is nog in volle gang, waardoor we eerst wat trends voor winterjassen met je bespreken. Wat als eerste opvalt, is de stoere trend. We zien veel stoere winterjassen voor kids terug in de huidige collecties; voor zowel jongens als meisjes. Denk bijvoorbeeld aan donkerblauwe gewatteerde jassen met stoere prints in combinatie met jeans en een paar veterschoenen. Ook andere donkere kleuren doen het goed deze winter: bruine jasjes, grijze jassen en zwarte jassen.

Toch snappen we het wel als je niet per se voor een donkere kleur wilt gaan. Felle kleuren kinderwinterjassen staan bij kinderen immers altijd net iets vrolijker. Daarnaast is zo'n felle kleur ook heel veilig tijdens de donkere winterse dagen. Dat past ook helemaal in de trend van nu: kinderjassen komen echt in alle kleuren van de regenboog. Of je nu voor een gele winterjas wilt gaan of liever voor een felrode jas wilt gaan, het kan allemaal. Extra leuk is het feit dat er veel geprinte jasjes te koop zijn.

Boho jassen voor het warme seizoen

Iets wat we in het voorjaar en de zomer veel gaan zien, zijn boho jassen voor kids. Dit is niet heel gek, want we zien boho jassen ook terug in de collecties voor volwassenen. Hierbij heb je wederom ontzettend veel keuze. Nieuw dit jaar zijn de zogeheten folklore jassen: zomerjasjes met prints en felle kleuren die bepaalde invloeden hebben uit diverse landen. Denk bijvoorbeeld aan gekleurde jassen met aztec-print of met een Indiase twist. Ook voor kids is dit hartstikke leuk. 

Bij deze trend horen zomerjassen in meer rustige tinten. Jassen in natuurlijke kleuren zien we ook terug bij kindercollecties. Dat is opvallend, omdat het bij de folkloretrend juist gaat om opvallende kleuren, prints en details. Omdat we het echter over bohojassen hebben, kan het ook nog andere kanten op. Boho staat daarnaast centraal voor duurzaamheid en een hart voor natuur. Daarom kun je in de zomer ook heel goed gaan voor duurzame jasjes gemaakt van fijne materialen.

Kies voor jassen met prints

Voor zowel de zomer als voor het naseizoen van 2020 zien we nog een andere hele leuke trend: jassen met prints! 2020 staat (wederom) in het teken van jassen met dierenprints. Denk bijvoorbeeld aan te gekke jasjes met tijgerprint, maar ook aan jassen met zebraprint, slangenprint, panterprint, zebraprint en nog veel meer. Het kan wat deze prints betreft niet gek genoeg; kies bijvoorbeeld een keer voor een print die niet uit de originele kleuren bestaat maar juist uit felle kleuren. Leuk voor de zomer én de herfst!

Ook andere prints zijn helemaal hot in 2020. Wat dacht je bijvoorbeeld van de nautische trend? Kleding met een nautisch thema zien we dit jaar sowieso terug, ook voor volwassenen. Wat betreft kinderjassen heb je de keuze uit veel verschillende soorten nautische modellen: kies bijvoorbeeld voor een heuse caban voor het frissere seizoen of ga voor een windjasje met een print van zeilbootjes. 

Vorige

Combineer goud met blauw deze zomer

3 februari 2020

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.