Dunne winterjassen voor heren

Hoewel de winter in Nederland nu pas echt lijkt te beginnen is het lang genoeg een milde winter geweest. De échte dikke winterjassen voor heren waren op de meeste dagen veel te warm. Hoe fijn zou het zijn om een dunne winterjas te hebben, waar je niet direct in zweet maar die ook zeker niet te koud is voor in de winterse seizoen? Voor heren zijn er verschillende varianten van de dunne winterjas te verkrijgen. Lees hieronder meer over diverse dunne winterjassen voor heren.

Leren jas als dunne winterjas

Veel mannen denken bij een dunne winterjas direct aan een tussenjas of zelfs een jas die geschikt is voor de lente. We moeten nog echt een stapje terug hierbij; een tussenjas is nog te koud voor februari. Wist je dat een leren jas of jack ideaal is als dunne winterjas. “Maar leer is toch heel warm?” Dat klopt. Wanneer je echter kiest voor een simpele uitvoering kan dit materiaal alsnog te koud zijn voor een echte dikke winterjas.

Daarom is leer perfect wanneer je op zoek bent naar een dunne winterjas. Hierdoor kun je alsnog een warme trui dragen zonder het daarbij direct heel warm te krijgen. Ook kun je een leren jas goed combineren met een warme wollen sjaal en dito muts. Plus, je kunt de leren jas ook nog dragen wanneer het lente wordt. Dan verruil je natuurlijk de dikke trui wel voor een shirtje of sweater.

Stoere bomberjacks als winterjas

Wist je dat een bomberjack ook ideaal kan fungeren als dunne winterjas? Het grote voordeel van een bomberjack is dat je het item in verschillende looks kunt dragen. Voor een formele look kies je voor een zwarte bomberjack met een nette sjaal, maar voor een alledaagse look kun je ook kiezen voor andere kleuren. Mooie winterse kleur voor bomberjacks zijn donkergroen, marineblauw en grijs. Bomberjacks zijn net dik genoeg om je lekker warm te houden.

Uiteraard kun je er altijd een dikke trui of een fijn vest onder dragen wanneer je het alsnog te koud hebt. Het ideale van een bomberjack is dat je deze ook in de herfst en in de lente kunt dragen. Zelfs op een frisse zomeravond is het item meer dan welkom. Kies je voor de winterse versie van een bomberjack, kies dan voor een uitvoering met een fake fur kraagje. Op die manier houd je je hals en nek net even wat warmer en hoef je niet per se een sjaal te dragen wanneer je naar buiten gaat.

Er zijn nog veel meer modellen herenjassen die je als dunne winterjas kunt dragen. Neem een kijkje in de webshop van Jas.nl om je favoriet te kiezen en geniet van de voordelen van een dunne winterjas! Probeer het uit en kom er achter of het wat voor jou is.

Vorige

Winterkamperen: welke winterjas?

10 februari 2018
Volgende

Comfortabel wandelen in een winterjas

1 september 2020

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.