Stoere winterjassen voor je kids

Brrrr… de temperaturen beginnen al flink te dalen in Nederland. Tijd om een nieuwe winterjas aan te schaffen! Natuurlijk niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kids. Ben jij niet zo van de standaard winterjassen voor kinderen en wil je juist iets stoers en opvallends? Dat komt goed uit! In dit artikel bespreken we de stoerste winterjassen voor je dochter(s) en je zoontje(s). Wie weet raak je wel zó geïnspireerd dat je vandaag nog een nieuwe winterjas scoort voor je kids.

Winterjassen met legerprints

Wat dacht je bijvoorbeeld van een kinderwinterjas kopen met legerprint? Legerprint is een tijdloze print die we eigenlijk bijna ieder jaar wel terug zien in de collecties. Natuurlijk is het het ene jaar net wat meer aanwezig dan het andere jaar, maar feit is dat legerprint altijd kan. Het leuke van deze print is dat het zowel voor jongens als voor meisjes hartstikke stoer is. Eerder zagen we legerprint voornamelijk bij de winterjassen voor jongens hangen, anno 2018 is het een print voor iedereen.

Hierbij kun je denken aan de ‘gewone’ legerprint in groene tinten, maar ook aan deze print in andere kleuren. Hoewel een groene winterjas helemaal hot is, vinden we het ook een fraaie ontwikkeling dat legerprint in kleuren zoals rood, roze en blauw verkrijgbaar is. Hoe te gek is het om een blauwe legerprint jas te combineren met een trendy jeans en een wollen trui? Een paar winterse sneakers eronder en je zoontje of dochter heeft een hele modieuze look te pakken. Combineer de winterjas met legerprint met een dikke sjaal, een paar lekkere warme handschoenen en een wollen muts zodat je kindjes lekker warm blijven deze winter.

Leren winterjassen voor kids

Naast de winterjassen met legerprint is een leren winterjas ook een hele goede optie voor een stoere winterjas voor je kleintje. Het grootste voordeel van een leren winterjas is dat het materiaal ontzettend duurzaam en dik is. Dat betekent dat je jarenlang kunt genieten van een hele fijne, dikke winterjas. Dit is direct een goed punt om op te letten wanneer je een leren winterjas koopt, aangezien dergelijke jassen vaak iets duurder zijn dan de gemiddelde winterjas. Want hoe lang moet de jas meegaan? Past je kindje meerdere jaren in deze jas of kan je de jas nog eens gebruiken bij een jonger kind?

Misschien dat je de leren winterjas in eerste instantie te duur vindt. Daarom is het zeker aan te raden om te checken hoe lang de jas gebruikt gaat worden. Je zult al gauw merken dat als de jas meerdere jaren mee kan gaan je uiteindelijk minder geld kwijt bent dan wanneer je ieder jaar een nieuwe winterjas zou kopen. Op die manier investeer je op de juiste manier in een kwalitatieve winterjas voor je kindje. Tel daarbij op dat een leren winterjas ook nog eens hartstikke stoer is en je hebt een heel fijn exemplaar voor meerdere winters. Misschien is een dergelijke leren winterjas ook iets voor jezelf?

In ons aanbod op Jas.nl bieden we diverse leren winterjassen aan voor kinderen, maar ook voor hem en haar. Schroom dus zeker niet om een kijkje te nemen in onze huidige collectie en wie weet zit er wel iets voor jou bij!

Volgende

Dé print van 2018/2019: ruitjesprint

23 december 2018

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.