Wollige tussenjassen voor het hele gezin

Maart roert z'n staart en april doet wat ie wil. Dergelijke uitspraken bestaan er niet voor niets. Hoewel de voorspellingen voor april er top uitzien met temperaturen rond de 20 graden blijft het in de ochtend en avond behoorlijk fris. Het vriest soms zelfs nog! Kortom: tijd voor een jas die niet te koud is voor de voorjaar, maar ook zeker niet te warm. Wij vinden wollige tussenjassen, dunne jassen met een knuffelig laagje, perfect voor het voorjaar. In dit artikel geven we je enkele tips voor zowel volwassenen als voor kids. Op naar een heerlijke lente!

Teddy coats in de lente

Ja hoor, daar is deze jas weer: de teddy coat. Teddy coats zijn al enkele jaren hip en gaan we in 2020 ook zeker weer zien. Dat is niet zo vreemd, want teddy coats zitten lekker, zien er hartstikke leuk uit en matchen in allerlei soorten looks. Het grote voordeel van een teddy coat is dat het niet zo'n warme jas is als bijvoorbeeld een wollen mantel, maar dat het materiaal wel genoeg warmte biedt. Vaak zijn teddy coats iets dunner dan de gemiddelde winterjas, waardoor het de perfecte lentejas is!

Het leuke van de teddy coat is dat deze jas voor het hele gezin te koop is. Hoe schattig is het om je kleintje een lieflijke teddy jas aan te trekken? Heerlijk zacht én lekker warm op de frisse voorjaarsdagen. Ook jullie zelf kunnen flink combineren en experimenteren met een teddy coat. Kies bijvoorbeeld voor een bruin exemplaar of ga voor een trendy beige jas. Het kan allemaal! Draag daaronder een stoere jeans of ga juist voor een flared legging of iets anders hips.

Fleece vesten of truien in het voorjaar

Ook leuk én heerlijk comfortabel: fijne fleece vesten of truien als jas. Deze trend gaat linea recta mee uit het afgelopen winterseizoen. Dat is niet heel vreemd: fleece is een heerlijk zacht materiaal dat goed aansluit aan je lichaam. Het zorgt net voor dat lekkere warme laagje, zonder dat je het te warm krijgt. Op de écht koude dagen is het aan te raden om er een jasje overheen te dragen. Maar met deze vooruitzichten wat betreft temperaturen kun je het prima af met alleen een fleece laagje. Heerlijk!

Je kunt kiezen uit een fleece jas met rits of voor een heerlijk oversized model trui. Fleece komt in allerlei maten, pasvormen, kleuren en prints. Natuurlijk kun je met het hele gezin gaan voor dezelfde kleur, maar wat nog leuker is is om een beetje te mixen. Kies zelf bijvoorbeeld voor een fleece trui of jas met tijgerprint en laat je kinderen een felrode fleece trui dragen. Of doe het precies andersom! 

Durf jij te gaan voor fake fur?

Last but not least: faux fur jassen. We hebben deze trend expres als laatste bewaard, omdat we dergelijke jassen nog niet veel in de mannencollecties zien. Nóg niet, inderdaad. Er zijn namelijk steeds meer fake fur herenjassen te spotten! Misschien is het iets voor jou of misschien moet je er juist helemaal niet aan denken. Feit is dat fake fur ook in 2020 hip is en dat het je totale look net dat beetje extra spice kan geven. Ga voor een basic en rustige kleur wanneer je net begint met het dragen van fake fur voor een rustig geheel.

Voor vrouwen zien we wederom talloze modellen, pasvormen en kleur terug wanneer het om fake fur jassen gaat. Draag zo'n jas op een feestelijke jurk of een nette broek. Of ga juist voor de stoere en trendy look met een skinny jeans en een paar witte sneakers. Fake fur is hip en dat mag iedereen weten! Wij zijn voornamelijk verliefd op de fake fur jassen in natuurlijke kleuren, zoals beige, donkergroen en bruin. Deze kleuren stralen stijl uit.

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.