Heren winterjassen

Echte mannen kunnen wel wat weersomstandigheden trotseren, maar dan wel in een goede winterjas. Op jas.nl vind je verschillende winterjassen, in meerdere stijlen en voor elk budget. Zo vindt iedere man de winterjas die bij hem past. In het overzicht hieronder zie je altijd de laagste prijs voor een winterjas.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Er zijn geen producten gevonden, probeer iets anders.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Heren winterjas online aanschaffen

Ook al zijn echte mannen bikkels, er gaat toch niets boven een warme en comfortabele winterjas. Welk model je kiest, is aan jou: er valt meer dan genoeg te kiezen. Zo kan je uiteraard gaan voor een elegant, stijlvol en klassiek model, maar ook voor een tijdloos model van leer, al dan niet voorzien van bontkraag. Of misschien zoek je wel een sportieve winterjas voor op de piste?

Welke winterjas je ook zoekt, er is altijd wel een model te vinden dat past bij jou, je uitstraling en je kledingstijl. Uiteraard is ook je budget en de eisen die je aan je winterjas stelt, van groot belang. Fiets je dagelijks drie kwartier door weer en wind naar je werk of je studie, dan zal je waarschijnlijk hogere eisen stellen aan je winterjas dan wanneer je eigenlijk alleen van en naar je auto loopt. Sowieso is de vraag waarvoor en wanneer je de winterjas nodig hebt, een goede graadmeter om een keuze te maken uit verschillende (type) winterjassen. Een lange klassieke winterjas bijvoorbeeld is wellicht mannelijk en sexy, maar uiterst onhandig op de fiets of in de trein. Loop je naar het werk of in de stad? Dan is het een fijne jas tegen de wind.

Kiezen tussen verschillende heren winterjassen

Nog geen idee welke winterjas je moet kopen? Geen zorgen, het is helemaal niet vreemd om meerdere winterjassen in je kast te hebben hangen. Zo kan je je winterjas gemakkelijker afstemmen op je activiteiten van dat moment. Een dagje ‘stoere mannenactiviteiten’, zoals de bergen in vraagt immers om een heel andere (winter)jas dan een intiem dinertje voor twee. Door meerdere winterjassen aan te schaffen, speel je gemakkelijker in op hetgeen je gaat doen en war je daarbij draagt. Bij een mooi kostuum hoort een chique wintermantel, op een versleten jeans draag je een stoer winterjack. Schaf dus bij voorkeur meerdere jassen aan, waarbij het verstandig is om te kiezen voor modeneutrale varianten. Ook de prijs is uiteraard van belang. De ene man hecht sterk aan bepaalde merken en vindt het niet erg om hiervoor diep(er) in de buidel te tasten, de ander heeft zo goedkoop mogelijk een passende winterjas. Waaraan jij de voorkeur geeft, is uiteraard aan jezelf. Hou je van merken, dan kan je natuurlijk altijd proberen om je slag te slaan in de sale!

OnzeInstagram

@jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends van 2020/2021? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.