Jongens winterjassen

Ook voor jongens zijn er tegenwoordig steeds meer winterjassen verkrijgbaar. Welke winterjas voor jouw zoon geschikt is, is dan ook vooral een kwestie van jullie beider smaak én je budget. Zo heeft de één het liefst een winterjas van een gerenommeerd merk, terwijl de ander juist op zoek is naar een leuke winterjas voor een zacht prijsje. Ook de winterjas outlet mag altijd op veel belangstelling rekenen.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Er zijn geen producten gevonden, probeer iets anders.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Wil je een winterjas voor je zoon aanschaffen, bedenk dan goed welke eisen je aan de jas stelt. Een jongen die graag buiten fietst, voetbalt en stoeit vraagt waarschijnlijk om een ander type winterjas dan een knul die het liefst achter z’n computer zit. Verder is het belangrijk hoe vaak en in welke omstandigheden de kinderwinterjas gebruikt zal worden: een jas waarmee je door weer en wind moet fietsen bijvoorbeeld, vraagt om hogere kwaliteit dan een winterjas voor een winterwandelingetje.

Jongens winterjas

Ga je op zoek naar een nieuwe winterjas voor je zoon, vraag je dan allereerst af wat voor type jongen het is. De ene knul wordt het liefst gespot in een stoere leren jas, de andere heeft liever een dikke winterjas met dito capuchon om lekker in weg te kunnen kruipen. Gemakkelijk switchen tussen stoer en praktisch? Kies dan voor een winterjas met afritsbare capuchon. Zit je zoon net in een flinke groeispurt of staat hij voor een ingrijpende verandering in zijn leven, bijvoorbeeld de overgang van kind naar (pre)puber? Dan is het vaak verstandig om niet ál te veel geld uit te geven aan een winterjas. Je hebt immers niets aan een jas waar je kind is uitgegroeid of die in een hoek wordt gefrommeld wegens ‘te kinderachtig’.

In dat laatste geval is het handig om ook zoonlief zélf mee te laten zoeken naar de winterjas die bij hem past. Heeft hij de jas zelf uitgekozen, dan is de kans groter dat deze langer in de smaak blijft vallen. Overigens komt het er in de praktijk vaak op neer dat hij dezelfde (soort) winterjas wil hebben als zijn vrienden, dus als je wil weten waarmee je bij hem zal scoren, kijk dan hoe de vriendengroep gekleed gaat. 

Een stoere jongenswinterjas is in onze optiek een must. Wanneer je kind hard groeit, is het aan te raden om een maat groter te kopen. Dan kun je wellicht twee jaar met dezelfde winterjas.

OnzeInstagram

@jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends van 2020/2021? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.