Jongens zomerjassen

Shoppen is vaak niet de favoriete hobby van jongens. Niet in de winkel, niet online. En al helemaal niet als het gaat om iets wat ze niet dagelijks dragen. Een zomerjas draag je alleen als het echt nodig is. Hoe kun je er al ouder nu voor zorgen dat je wel slaagt in de zoektocht naar een zomerjas voor de jongens?

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Er zijn geen producten gevonden, probeer iets anders.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Zomerjas voor jongens met een budget

Reken van te voren uit wat je wilt besteden aan een zomerjas. Zeker als je meer jongens hebt. Het is verstandig om meer dan één jas per jongen te hebben. Ze worden namelijk snel vuil, waardoor je al snel zonder komt te zitten. Voor sommige gelegenheden wil je bovendien goed voor de dag komen. Dan kunnen de kinderen niet in die jas spelen. Twee jassen per kind is dus prima.

Het seizoen erna
Een goede tip om te besparen: koop de zomerjas in het seizoen erna. Dat kan prima voor jongens. Je hebt dan de jas voor bijna de helft van de prijs. Kun je niet zo lang wachten, dan is Jas.nl de perfecte oplossing. Bij ons is er de mogelijkheid het hele jaar door zomerjassen te bestellen. Natuurlijk tegen de scherpste prijzen, bij gerenommeerde winkels.

Het materiaal
Jongens hebben de neiging om snel te zweten. Dat is biologisch zo bepaald. Veel zomerjassen zijn daardoor eigenlijk ongeschikt. Vooral jassen met een gladde polyester zorgen soms voor problemen bij jongens. Ze weten en plakken daar in. Gelukkig heeft Jas.nl een overzicht van zomerjassen gemaakt van allerlei materialen. Dan is het veel makkelijker een goede zomerjas te vinden.

Daarnaast is het goed ook even stil te staan bij het uiterlijk van je zoon(tjes). Krullen passen bijvoorbeeld niet zo goed bij strepen op een jas. Kies dan voor iets effen of met een ander motiefje. Wie sluik haar heeft, kan prima overweg met strepen en gladde stoffen.

Zomerjassen uitkiezen

Herken je het? Met de jongens winkelen en dan thuiskomen met iets wat ze eigenlijk niet zo mooi vinden? Sommige jongens willen snel van het winkelen af zijn. Het interesseert ze nu eenmaal niet. Het is saai, het duurt te lang of ze zijn zat van het passen. Door online te bestellen heb je dat probleem niet. Laat iedere aankoop uitgebreid zien en vraag of ze het daadwerkelijk mooi vinden. Als het antwoord eerlijk ‘nee’ is, kun je het product zo weer wegklikken. In de winkel staat er soms wat meer druk op.

Kleur kiezen
Een kleur kiezen is online nog wel eens wat ingewikkeld. Soms heb je andere kleding in de kleuren die online staan. Houd dan het kledingstuk vlakbij het gezicht. Beeld je in dat je kind in zo’n kleur zomerjas rondloopt. Je weet dan precies of de jas zou staan.

Betrek je zoon actief bij het kiezen van een kleur. Zorg ervoor dat hij verstand krijgt van mode en kleurcombinaties gaat snappen. Doe dat door proefondervindelijk leren. Ga experimenteren en leer hem dat shoppen best leuk kan zijn. Je zult zien dat je zoon minder problemen heeft met winkelen omdat kleding kopen leuk wordt als je er meer verstand van krijgt. Jongens weten vaak niet wat ze willen en wat bij hun past.

Niet online
Ga je wel eerst met je kind passen om vervolgens online te bestellen? Forceer dan niet te veel. Voelt het kind zich niet thuis in een winkel, ga er dan niet meer naar toe. Waarschijnlijk past de winkel gewoon niet bij je kind. Ga alleen naar winkels waar je zoon zich op zijn gemak voelt. En waar je goed geholpen word. Shoppen wordt op die manier een stuk aangenamer.

Wie wel online wil shoppen kan altijd nog bestellen en eventueel terugsturen als de zomerjas toch niet past of toch niet goed staat. Vaak geldt er een afkoelperiode van bijvoorbeeld twee of drie weken.

OnzeInstagram

@jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends van 2020/2021? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.