Kinder winterjassen

Kinderen zitten nooit stil en dat weten we maar Jas.nl maar al te goed. Daarom selecteren we meisjes winterjassen en jongens winterjassen voor ieder kind. Want als kind moet je lekker kunnen ravotten, springen, rennen en bewegen. Let daarom bij het shoppen op het model van de jas. Een lange jas is al snel te lang, waardoor je kind zich niet vrij kan bewegen. Kies daarom voor een iets kortere winterjas, zodat de beentjes vrij zijn.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Er zijn geen producten gevonden, probeer iets anders.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Kinderwinterjassen en de juiste maat

De jas moet niet te strak aan de onderkant zitten. Het zou zonde zijn als de jas al na een dag scheurt. Daarom een gratis tip van Jas.nl: neem een maat groter! Ook goed om te weten: het regent veel in de winter. Daarom is een capuchon eigenlijk een must voor kinderen. Kies ook voor een jas met waterdicht of waterafstotend materiaal. Natte kinderen worden namelijk snel koud.

Kinderen houden van de nieuwste mode, dus wordt de collectie steeds uitgebreid. Alle jassen zijn uniek en modern. Ze vallen op door het bijzondere model of door de bijzondere kleuren. Ben je op zoek naar winterjassen voor de allerkleinsten? Geen probleem. Zelfs voor hen zijn er winterjassen in een passende stijl.

We hebben stoere gewatteerde kinderjassen in Amerikaanse stijl, leren jasjes, of kleurrijke winterjassen voor hippe meiden en natuurlijk ook voor jongens. Natuurlijk moet een winterjas er niet alleen goed uit zien, maar moet deze ook lekker zitten. Papa, mama en kinderen kunnen nu online shoppen, vanuit de luie stoel. Nooit meer frustratie in de winkel. Door de kinderwinterjas online te kopen, wordt het winkelen een feestje! Bestel eenvoudig, snel en veilig online.

Ga je voor een sportief of een lekker casual model? Kies je voor kleurrijk of voor neutraal? De collectie is zo uitgebreid, dat je altijd iets interessants vindt. Wat je ook kiest voor je kind, je zal zeker slagen en niet te veel betalen, wanneer je uit ons onverzicht kiest ten minste.

OnzeInstagram

@jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends van 2020/2021? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.