De mooiste jassen in de stijl van Rihanna

Als er iemand is waar je veel van kunt leren op het gebied van fashion is het Rihanna. Met een eigen kledinglijn en diverse outfits waar we keer op keer verrast door raken, is het niet heel gek dat menig vrouw een beetje Rihanna in hun eigen stijl wil stoppen. Omdat we de looks van Rihanna wel kennen (en omdat deze vaker worden besproken) hebben we nu een verzamelartikel gemaakt met diverse trends op het gebied van jassen in de stijl van Rihanna. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kleurrijke jas die net iets over the top is of van een stoer bikerjack? Lees hieronder alles over haar stijl in dit artikel.

Rock & roll stijl jassen zijn hot

Eén van dé te gekke stijlen van Rihanna is de rock & roll stijl. Hoewel ze totaal geen muziek maakt in dat straatje weet ze er iedere keer wel weer fantastisch uit te zien in stoere leren looks met bikerboots, studs en netpanty's. Om zelf zo'n coole look te maken, moet je een goede basis hebben en dat is een kwalitatieve leren jas. Kies hierbij het liefst voor het bikermodel: een getailleerd of vintage jasje met taille in het model of met een tailleriem. De reden dat je het beste voor een getailleerd leren jack kunt gaan, is het feit dat je hiermee hele vrouwelijke en feestelijke looks kunt creëren. Draag dit soort jasjes met jurkjes of rokken voor een te gekke look.

Dat is nog maar één rock & roll look van Rihanna; waar je met zo'n getailleerde jas een heel sexy en stoere outfit maakt, kun je nog een stapje verder gaan. Een leren jas zonder taille is een beetje zoals de boyfriend jeans: een oversized jas die je over een trendy outfit kunt dragen. Draag onder zo'n jas bijvoorbeeld een mom jeans of een boyfriend jeans en een paar bikerboots. Combineer dit geheel met een wit shirt en stoere accessoires en je bent helemaal ready to go. Dit soort outfits kun je ook prima op je doordeweekse dag dragen!

Draag subtiele sportjasjes met details

Waar we ook erg blij van worden wanneer we naar de outfits van Rihanna kijken is dat ze naast de stoere, leren look regelmatig sportieve outfits draagt. Boven een trendy joggingbroek met een sweater maakt ze haar look af met een modieus sportjasje. De ene keer gaat ze voor een zwart effen jasje of een rood jasje zonder details terwijl ze de andere keer uitpakt met geprinte jasjes die over the top lijken - en dat ook vaak zijn. Surprise: we zijn er gek op wanneer de focus op de jas ligt. Op die manier kun je de rest van je look ook lekker rustig laten.

Ga je liever voor een meer basic sportjasje dan kun je flink uitpakken met alles wat je daaronder draagt. Een basic sportjasje is bijvoorbeeld een classic jasje van adidas of de echte classics van Nike. Kies voor een zwart jasje met wit (of gekleurd) logo en draag daarbij een denim skinny jeans, een paar platform sneakers en een basic wit shirt. In deze stijl kun je ook gaan voor een bomber jack met een sportief tintje of voor een outdoorjas zoals een softshell jas met een trendy detail.

Fake fur en teddy coats in Rihanna's stijl

Ben je op zoek naar een meer feestelijke look? Dan zit je met deze laatste stijl van Rihanna op de juiste weg: kies voor een oversized en gekleurde fake fur jas als ware eyecatcher van je totale outfit. Lekker over the top, ontzettend opvallend en helemaal hip. Hieronder draag je een little black dress en een paar hoge hakken of juist een mooie flared zwarte jeans of legging met een crop coltruitje. Draai twee knotjes in je haar of ga voor een wetlook met je haar strak naar achteren en je begint zowaar op Rihanna te lijken.

Ook is Rihanna fan van teddy coats in verschillende uitvoeringen. Hoewel wij de teddy coat vooral kennen als een lekkere warme jas in de meest natuurlijke en aardse kleur kun je hiermee nog veel meer kanten op. De teddy coat is goed te combineren in diverse looks, helemaal wanneer je kiest voor een bruine jas of andere rustige kleur. Liever iets meer opvallen? Doe dan eens gek en ga voor een felgekleurde jas in zowel de zomer als de winter. Het leven is immers te kort om saaie jassen te dragen toch?

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.