Deze jassen dragen de sterren van Amerika

Hoewel we nog midden in de zomer zitten, kan het maar zo zijn dat je alweer aan het snuffelen bent tussen de najaarscollecties van de diverse merken. Ben je op zoek naar een nieuwe winterjas voor dames en heb je zin in een over the top jas of een andere winterjas die lekker opvalt? Dan ben je bij dit artikel aan het juiste adres. We hebben namelijk speciaal voor jou uitgezocht wat de sterren in Amerika in het najaar van 2019 dragen. Op die manier weet je precies wat helemaal hot en happening is op het gebied van tussenjassen en andere jassen voor het najaar. Lees je (weer) met ons mee?

Vintage stijl à la Rihanna

Eerder schreven we al over de mooiste jassen in de stijl van Rihanna, maar wat draagt zij in 2019 zoal? Ze blijft een groot fan van de stoere rock & roll look. We hebben haar dan dit jaar ook al bij diverse evenementen in te gekke leren jasjes gezien. Zij kiest het liefst voor een biker jack die net iets te groot is, waardoor je dat oversized jassen effect krijgt. Het leuke van deze stijl is dat je zo'n leren jas op diverse manieren kunt combineren. Het staat te gek in een gehele stoere look maar kan ook prima boven een lieflijk jurkje of een nette kokerrok. De jas zorgt bij dergelijke looks net voor dat beetje meer.

Wat opvalt bij deze stijl is dat Rihanna vaakt kiest voor vintage jassen in een geheel vintage stijl. De vraag hierbij is natuurlijk of de jassen daadwerkelijk vintage of tweedehands zijn - tegenwoordig zijn er zoveel modeontwerpers die kiezen voor nieuwe, vaak duurzame materialen om daarmee een vintage look te maken. Wil je ook voor deze look van Rihanna gaan? Ga dan in ieder geval altijd voor een zwart jasje als basis waarmee je kunt mixen en experimenteren. Een leren jasje is altijd goed, maar je kunt ook gaan voor een zwart spijkerjasje of een andere stoere variant.

Oversized teddy coats zoals Ariana Grande

Ga je liever voor een wat lieflijke stijl? Dan zit je met de stijl van niemand minder dan Ariana Grande zeker goed. Ariana Grande staat bekend om haar romantische looks met jurkjes, oversized truien en comfortabele teddy coats. Eerder dit jaar, toen het nog wat frisser was, zagen we de Amerikaanse zangeres regelmatig flaneren in een camelkleurige jas gemaakt van een heerlijke zachte voering. Het leuke is dat zij ze niet alleen in de standaard bruinige kleur draagt, maar dat ze ook regelmatig kiest voor een oudroze jas of voor een beige uitvoering. Dergelijke kleuren kun je goed combineren in diverse outfits.

Een ander kledingstuk dat opvalt bij Ariana Grande is de oversized trui. Je kunt haast geen foto van haar buiten vinden zonder oversized hoodie. Grande gebruikt dergelijke truien als een handige tussenjas, zodat ze er fashionable uitziet zonder dat ze daarvoor een dikke winterjas hoeft te dragen. Dat is wat ons betreft een hele goede keuze, omdat een trui vaak net iets minder heet is dan een wollen jas of een leren jas. Daarnaast staat zo'n oversized trui, het liefst met blote benen of een panty eronder, ook nog eens enorm modieus. Win-win situatie dus.

Stijlvolle look van Katy Perry

Ben je echter op zoek naar een meer nette look, zoals een verfijnde kantoorjas voor dames of een mooie feestelijke jas die je ook gewoon doordeweeks aan kunt doen? Dan is de stijl van Katy Perry zeker iets voor jou. Katy Perry staat bekend om haar kleurrijke jassen en dito looks. Je zult haar dan ook amper zien in een compleet zwarte outfit. Perry houdt van kleur en laat dat maar al te graag zien met behulp van stijlvolle jasjes, zoals mintblauwe colberts en roze lange jassen. Al haar jasjes zijn netjes, doch gedurfd - vooral wanneer het om de keuze van kleuren gaat.

Perry draagt regelmatig langere colberts: ze is enorm fan van lange jassen, het liefst ook weer in felle kleuren. Voeg hieraan een kek printje toe en je hebt dé look voor het najaar van 2019 wanneer je voor een opvallend en feestelijk geheel wilt gaan. Geen print is hierbij gek genoeg. In het najaar kiezen voor een jasje met tijgerprint? Hartstikke hip. Of liever gaan voor een jasje met grafische print of een tussenjas met ruitjesprint? Ga ervoor. Volg je de stijl van Katy Perry in 2019 dan kan het écht van alles zijn.

Vorige

Wow: de duurste jassen ter wereld

7 augustus 2019

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.