Dunne winterjassen voor dames

De lente komt er aan. Het einde van de winter nadert en de temperaturen gaan steeds ietsje meer omhoog. Heerlijk, het idee dat je die dikke winterjas kunt vervangen voor een dunner exemplaar. We schreven eerder al over tussen welke dunne winterjassen of tussen jassen je kunt kiezen. In dit artikel laten we je een paar mooie dunne winterjassen voor dames zien!

1. Dorothy Perkins winterjas cream

Dit korte jasje heeft een nep bont laagje wat hem nog wel die cozy winterse uitstraling geeft. Maar door de creme kleur oogt het gelijk een stuk lente-achtig. De buitenlaag is gemaakt van 100% polyester en de voering van 100% polyamide. Verder heeft de jas een hoge kraag, een ritssluiting, steekzakken en figuurnaden. De jas is ook verkrijgbaar in het zwart en kost €64,95.

2. We Fashion Dames Wool Blend jas

Deze lange jas gemaakt van een wool blend lijkt een beetje op een lange warme cardigan. Hij wordt ook omschreven als de perfecte inbetween seasons jas. De jas is gemaakt van 59% viscose en 41% wol en heeft verder een blinde knoopsluiting, een opstaande kraag en opgestikte zakken. De jas is er ook nog in een mooie groene kleur en hij kost €99,99.

3. Kiomi Winterjas Nude

Nog een fluffy jasje in een mooie zachtroze/nude kleur. Dit korte jasje heeft iets weg van een cape door het model en de mouwen die wat wijder uitlopen. De jas is gemaakt van 100% polyester net als de voering. Op dagen dat het niet zo koud is, is dit de perfecte nette dunne winterjas die je goed met rokjes en mantelpakjes kunt combineren. De jas heeft een haaksluiting en kost €99,95.

4. Ivy Revel Cava Winterjas Blush

Deze lange teddy coat heeft een prachtige blush kleur die je goed kunt stylen met andere lente kleuren als lichtblauw, roze of geel. De jas is lang en gemaakt van 45% modacryl, 32% polyacryl en 23% polyester. De voering is gemaakt van 100% polyester. Verder heeft de jas een knoopsluiting, steekzakken en een kraag met revers. De jas kost €149,95.

5. We Fashion Dames Leopard Print jas

Een jas met leopard print kan elk seizoen. Deze rechte mantel heeft een mooie bruine leopard print die je in de lente prima nog kunt dragen op de koudere dagen. De jas is gemaakt van een wol mix: 70% polyester, 23% viscose, 7% wol en de voering heeft een toffe contrasterende kleur. Daarnaast heeft deze leopard print jas een verborgen knoopsluiting met één zichtbare knoop, steekzakken en een kraag met revers. De jas kost €99,99.

Vorige

Comfortabel wandelen in een winterjas

1 september 2020

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.