Elegante winterjassen voor een bruiloft

Het uitzoeken van een prachtige outfit voor een bruiloft van je broer, je beste vriendin of je ouders kan soms al lastig genoeg zijn. Heb je eindelijk een fraaie jurk te pakken of kom je eindelijk het pak van je dromen tegen? Yes! Dat is echter nog niet alles, want wanneer je uitgenodigd bent voor de hele dag is het aan te raden om iets warms te hebben dat je aan kunt trekken wanneer het wat frisser wordt. Wanneer de bruiloft ook nog eens in de winter is is het helemaal aan te raden om een warme winterjas aan te doen. Kies hierbij een trendy winterjas en je look is helemaal compleet.

Lange colberts voor vrouwen

Veel vrouwen hebben al gauw een beetje kou over voor een mooie outfit. Toch moet je er altijd opletten bij een bruiloft dat je geen kou vat. Wanneer je niet van plan bent om een dikke jas over je mooie jurkje aan te trekken moet je een andere oplossing zoeken. Een van de oplossingen kan een prachtig lang colbert zijn. Tegenwoordig hangen de collecties er vol meer: lange zwarte colberts die net boven je knieën komen. Laten de mooiste bruiloftsjurkjes ook net deze lengte hebben! Het fijne van dit soort jassen is dat ze te koop zijn in verschillende kleuren. Je hoeft dus zeker niet voor zwart te gaan als je dat te donker vindt.

Trenchcoats voor vrouwen

Voor de koukleum is het aan te raden om een dikkere jas aan te schaffen waarmee je je feestelijke look afmaakt. De trenchcoat is een lieflijk item om jouw outfit net wat meer romantiek te geven. Het fijne van deze jas is dat de pasvorm precies aansluit op je lichaamsvormen. Daarnaast is de trenchcoat er vrijwel op ieder moment van het jaar, óók in de winter. In dit koude seizoen is de stof gelukkig wat dikker zodat je heerlijk warm blijft tijdens een ceremonie. Tip: kies voor een vrolijke lichte kleur om je outfit net wat opvallender te maken. Combineer deze met een zijden sjaal, een verfijnde panty en een paar pumps en je look is ready to go!

Wollen jassen voor heren

Heren hebben het over het algemeen wat makkelijker wanneer het om bruiloften gaat die in de winter plaatsvinden. Zij kunnen wanneer ze binnen zijn het jasje van hun pak uit doen en wanneer ze even naar buiten gaan het jasje gewoon weer aan doen. Toch is het ook wel fijn om je nog net iets warmer te kunnen kleden, helemaal wanneer een bruiloft tot 's avonds laat duurt (wat vrijwel altijd het geval is). Kies op dat moment voor een donkere wollen jas die perfect aansluit bij de kleur van je pak. Je kunt tevens kiezen voor een langer model, aangezien een langere variant nóg klassieker staat.

Gewatteerde jassen voor heren

Een ander soort jas die we graag terug zien als nette jas voor bruiloften is een donkere gewatteerde jas. Misschien denk je bij een gewatteerde jas niet meteen "wauw, dit is de perfecte jas voor een bruiloft", maar niets blijkt minder waar. Kies voor een jas bestaande uit dunne gewatteerde stroken waardoor jij goed warm blijft. Dit soort winterjassen zijn deze winter helemaal hot dus waarom zou je het niet naar nettere gelegenheden dragen? Zolang je er oplet dat je niet voor een jas gaat met grote gewatteerde stukken is het helemaal prima.

Heb je nog meer inspiratie nodig voor een goede winterjas voor een bruiloft of wil je eens kijken welke modellen er deze winter er allemaal te vinden zijn? Bekijk dan de winterjascollectie van 2017/2018 op Jas.nl en sta versteld van de diversiteit.

Vorige

Marineblauwe jassen zijn hip!

24 november 2017
Volgende

Jassen combineren met jurken

24 november 2017

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.