Combineren met laarzen

De herfst is nog volop bezig. Bladeren beginnen te verkleuren en van de bomen te vallen. Langzaamaan kunnen je sneakers en open schoenen plaats gaan maken voor laarzen. In dit artikel geven wij je een aantal tips welke laarzen je het beste kunt combineren met je winterjas.

Enkellaarzen

Korte laarzen staan vlot onder een winterjas die over je knie valt. Bijvoorbeeld gecombineerd met een stoere parka jas staan stoere enkellaarzen heel tof. Heb je een nette mantel, dan kun je die het best stylen met een laarsje met hak.

Sock boots

Deze laarsjes zie je overal. Het zijn enkellaarsjes die een beetje lijken op sokken. Dit komt doordat de schacht wat langer en strakker om je enkels zitten. Dit geeft een heel mooi effect bij broeken die net wat boven je enkel vallen. Een pantalon of mom jeans bijvoorbeeld. Een trenchcoat maakt je look sophisticated en met een stoer bomberjack of lammy coat tover je je outfit om in een edgy ensemble.

Biker boots

Enkellaarsjes met een grove zool, riempjes en studs vallen allemaal onder biker boots. Het zijn stoere boots die je outfit een tough twist geven. In combinatie met een leren jack komen deze boots goed tot hun recht. Maar met biker boots kun je ook heel mooi het contrast opzoeken. Door ze te stylen met een vrouwelijk A-lijn winterjas of een klassieke mantel.

Overknee boots

Als de temperaturen verder gaan dalen, dan kunnen de overknee boots weer tevoorschijn gehaald worden. Elke vrouw heeft wel een paar in haar kast liggen. Niet het geval? Scoor zeker een paar overknee boots in suede of nepleer. Ze houden je lekker warm en passen bij elke winterse outfit. Ook krijgt elke winterjas een upgrade met een mooi paar over the knee laarzen. Een klassieke camel coat gecombineerd met een paar suede overknee boots met hoge hak is heel mooi voor naar kantoor. Platte overknee boots combineer je met jeans een oversized trui en een korte winterjas, een leren jas of pea-coat bijvoorbeeld.

Laarzen met print

Is je winterjas vrij basic en simpel? Dan kun je ook gaan voor een laarsje met print. Enkellaarzen met bloemenprint of luipaard print zie je veel en spicen je winter look echt op. Wat je ook veel ziet zijn geborduurde bloemen op stoere laarsjes. Dit is een perfecte middenweg als je niet all out wilt gaan met printjes. Combineer laarzen met print met je mooie mantel of geef je leren jack extra power met laarsjes met leopard print.

We hopen je met dit artikel een beetje geholpen te hebben met het kiezen van leuke laarzen voor bij je winterjas. Nog op zoek naar een nieuwe winterjas? Neem dan zeker een kijkje tussen de nieuwe winterjassen op Jas.nl!

Vorige

De mooiste lammy coats voor dames

24 november 2017
Volgende

Marineblauwe jassen zijn hip!

24 november 2017

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.