Nette winterjassen voor dames

Nu de winter bijna weer aankomt is het tijd om te kijken wat jouw winterjas voor het komende seizoen wordt. Ga je voor een mooie vintage winterjas of kies je liever voor een prachtige trenchcoat als winterjas? Voor de dames is er, net als iedere winter, weer genoeg keuze op het gebied van winterjassen. Welke winterjas moet je kiezen wanneer je een beetje een nette en klassieke winterjas voor dames wilt aanschaffen? Je leest het in dit artikel.

Trenchcoat als nette damesjas in de winter

Als eerst in het rijtje ‘nette damesjassen in de winter’ staat uiteraard de trenchcoat. De trenchcoat is inmiddels niet meer weg te denken uit het winterse beeld. Dit prachtige model met taille accentueert je lichaam, zelfs wanneer je een dikke winterse trui onder je jas aan hebt! Daarnaast is de trenchcoat ontzettend comfortabel en biedt het de classy look waar je naar op zoek bent wanneer je de jas voor (in)formele gelegenheden wilt gebruiken.

De trenchcoat is bijvoorbeeld ideaal als winterjas voor kantoor, maar kan ook net die extra feestelijke boost geven aan een outfit voor een bruiloft of een verjaardag van vrienden. Daarnaast is de trenchcoat als nette winterjas ook perfect als basis voor mooie accessoires. Ga je voor een donkergrijze of zwarte trenchcoat dan kun je lekker ‘losgaan’ met de kleuren in je accessoires. Draag hierbij bijvoorbeeld een mooi setje dieprode handschoenen, een sjaal en een muts of kies juist voor andere opvallende kleuren zoals okergeel of lila.

Vintage parels als winterjas

Naast de trenchcoat als winterjas zien we nog een bijzondere keuze: de vintage jas als winterjas! Uiteraard zijn er in de reeks vintage winterjassen ontzettend veel verschillende jassen te vinden. In dit geval kijken we naar de nettere vintage jassen, zoals colberts, wollen mantels en lange jassen met schoudervullingen. Yes, de 80ies zijn helemaal terug! Het grootste voordeel van een vintage winterjas voor dames is dat je lekker origineel bent: de kans is klein dat er iemand anders met exact dezelfde jas rondloopt.

De klassieke vintage winterjas werd vroeger al gedragen door de elegante dames. Vandaag de dag kun je dergelijke damesjassen combineren in allerlei looks. Het mooiste is natuurlijk om een vintage winterjas te eren met een klassieke en stijlvolle look. Draag een lange wollen mantel bijvoorbeeld met je mooiste winterjurk, een paar pumps en een glitterpanty en kies voor de colbert een andere fancy outfit, zoals een fraaie jumpsuit. Met vintage jassen kun je alle kanten op, omdat ze in allerlei kleuren te verkrijgen zijn. Het liefst toch een beetje ‘bij de trend blijven’? Combineer de vintage jas dan met lila, ceylon geel of warm rood.

Neem een kijkje op Jas.nl voor de laatste trends op het gebied van nette winterjassen voor dames. Wedden dat er wel een te gek item voor jou bij zit?

Vorige

Gewatteerde regenjas als winterjas

13 september 2018
Volgende

Casual winterjassen voor heren

19 september 2018

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.