Winterjassen in de stijl van Máxima

De winter staat om de hoek, dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe winterjas! Heb je totaal geen inspiratie maar wil je toch een beetje stijlvol voor de dag komen? We hebben in dit artikel een paar prachtige trends geselecteerd die niemand minder dan onze koningin Máxima ook eerder heeft gedragen tijdens de winter. Wil je er dus zeker van zijn dat je straalt like a queen deze winter dan is het zeker aan te raden om snel door te lezen. Kies je voor een prachtige cape als winterjas of ga je toch voor een wollen winterjas?

Lange wollen winterjas

Een van de meest gemakkelijke en veilige trends die we bij Máxima zien is die van de lange wollen winterjas. Met een wollen winterjas kun je eindeloos combineren in verschillende looks, zelfs wanneer je de jas gewoon wil dragen met een paar sneakers en een stoere jeans. Kies voor een langer model dat net boven je knieën valt zodat je lekker warm blijft. Een dergelijk langer model ziet er ook nog eens vrouwelijk en stijlvol uit, win-winsituatie dus.

Wat betreft de kleur kun je uiteraard voor zwart gaan, want dat is veilig en past eigenlijk in elke look. Wanneer je toch even net wat anders wilt is een mooie lichtbruine of een camelkleurige wollen winterjas een absolute must. Deze fraaie aardse kleuren passen helemaal in de trend van het moment en zijn op een zeer stijlvolle manier te combineren met je eigen stijl. Máxima droeg eerder ook eens een wollen winterjas met ruitjesprint, een print die we ook deze winter weer zien op de winterjassen in de winkels. Met ruitjesprint maak je je look nog net iets klassieker, mits je voor de juiste kleurencombinaties gaat.

Kies voor een cape

De winterjas die ook zeker niet mag missen in je garderobe wanneer je voor de Máxima-look wilt gaan is de cape. De cape is een prachtig item dat je voor diverse gelegenheden kunt dragen. Zo is het de ideale tussenjas (jas die je draagt tussen de herfst en de winter) maar dient het in combinatie met de nodige warme kleding ook heel goed als winterjas. Het grote voordeel van een cape is dat je er direct een stijlvolle en nette look mee creëert, helemaal wanneer je de jas draagt in combinatie met een mooie pantalon of een kokerrok.

Wat betreft de kleuren voor een cape is het aan te raden om op te vallen en toch te kiezen voor een rustig geheel. Hoe je dat doet? Heel simpel: kies bijvoorbeeld voor een dieprode cape. Máxima rockte deze rode winterjas met een blouse, een rok en een panty, maar je kunt er natuurlijk bij dragen wat je zelf wilt. Een meer basic cape zoals een zwarte cape of een bruine cape is natuurlijk ook altijd een prachtige toevoeging op je look. Let hierbij op de details om alsnog een opvallende jas te hebben; er zijn bijvoorbeeld capes met een zogeheten houtje touwtje element en je kunt kiezen voor een fake fur detail.

Uiteraard zijn er nog veel meer winterjassen waarmee je de winterjassenlook van Máxima kunt nabootsen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een warme trenchcoat als winterjas of van een mooi vintage exemplaar? Neem een kijkje bij Jas.nl om inspiratie op te doen zodat jij er net zo mooi bij kunt lopen als de koningin.

Vorige

Winterjas mee op reis: inpaktips

13 november 2018
Volgende

Voordelen van een cape als winterjas

17 november 2018

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.