Accessoires voor je winterjas in 2015

De accessoires die je bij je winterjas draagt, zijn net zo belangrijk als de winterjas zelf. En vooral bij de roze winterjas is het niet makkelijk. Want iedere accessoire die je toevoegt kan al snel te druk zijn. En welke accessoires kun je eigenlijk het best toevoegen aan je outfit? Lees verder en kom erachter.

Fisherman’s hat

We hadden er nog nooit van gehoord, maar de Fisherman’s hat is hot komende winter! Verschillende fashionbloggers hebben dit hoedje al even geshowed. Het is een soort kruising tussen een hoed en een pet. Je ziet dan ook een grote klep aan de voorkant.

In de jaren ‘60 was het bijna haute couture om zo’n Fisherman’s hat te dragen. Gelukkig was dat maar van korte duur en draagden de meesten het na de sixties als een praktische accessoire. En die kan dus prima bij de winterjas. Voor als je echt wilt opvallen.

Fluffy bag charm

Oorbelletjes zijn altijd een goede accessoire. Of je nu een simpel shirt draagt, een mooi truitje, of gewoon je winterjas. Maak je look helemaal af met de Fluffy Bag Charm. Het zijn oorbellen gevuld met warme dons. Je hoeft echt geen reden te hebben om zo’n soort oorbel te dragen. Soms is de reden ‘het is gewoon mooi’ genoeg. Dit is zo’n geval.

De juiste tas

Bij een jas hoort natuurlijk een tas! Dus ook bij een winterjas. Ga je op zoek naar een jas, kijk dan eerst nog even goed naar de kleur van je winterjas. Wat voor jas heb je? Heb je een kleurige winterjas? Dan kan het goed zijn om een rustige kleur tas erbij hebben. Denk zwart, wit, of grijs. Wil je liever wat meer opvallen? Deze winter mag het! Onthoud dat (felle) kleuren helemaal in zijn.

Een praktische tip: koop dit jaar eens een rode winterjas en match deze met een zwarte tas. Je jas bij je tas zoeken lijkt niet zo’n goed idee. Je hebt dan de kans dat je volgend jaar uitgekeken bent op je jas. Geen probleem als je een groter budget hebt, maar voor mensen met een klein budget is het beter een jas te kiezen die nog jaren mee kan.

Niet vergeten: een muts en sjaal

Je zou bijna vergeten dat een muts en een sjaal echt onmisbare accessoires zijn. Dit jaar zien we vooral leuke beanies. Mutsen met flapjes en zo’n bolletje bovenop kan ook nog. Dat is nooit uit! Voor wat betreft de beanie: crochetpatronen (gehaakt) zien we steeds meer in het modebeeld. Ook lekker warm voor in de winter!

Qua sjaal kun je weer alle kanten op. Fleurige kleuren, of traditioneel zwart/wit, het kan allebei. We zagen zelfs een sjaal met meerdere kleuren. Kortom: komende winter heb je geen reden meer om niet op te vallen!

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.