Wollen colberts als winterjas

Er zijn zo ontzettend veel te gekke trends voor winterjassen dat we het helemaal kunnen voorstellen dat je niet goed weet voor welke jas je moet gaan. Wist je dat je misschien dé winterjas van het komende seizoen al in je garderobe hebt hangen? Wanneer je over een mooie wollen colbert beschikt, heb je al een goede basis voor een winterjas in huis. Hoe dat kan? Dat lees je in dit artikel. Lees dus gauw verder.

Wollen colberts voor mannen

Een wollen colbert is namelijk net zoals een wollen winterjas een hele warme basis voor een goede winterse outfit. Het enige ‘nadeel’ van een dergelijke jas als winterjas is misschien dat hij een stukje korter is dan een gemiddelde winterjas, hoewel er ook genoeg lange colberts bestaan. We zien een wollen colbert als winterjas zowel bij mannen als bij vrouwen terug. Bij mannen is een wollen colbert de perfecte aanvulling op een klassieke en stijlvolle look.

Zo is het een ideale winterse kantoorjas voor heren, omdat de pasvorm classy én netjes is. Een colbert, ook een wollen variant, is vaak net iets minder warm dan een kwalitatieve gevoerde winterjas en is daarom in combinatie met een dikke trui, een goede blouse of zelfs een ander dunner jasje juist heel fijn voor op kantoor. Natuurlijk kunnen heren de wollen colbert ook ‘gewoon’ dragen in hun dagelijkse look. Combineer het warme colbert bijvoorbeeld met een stoere jeans en een basic shirt of sweater en je hebt een hele nette, maar speelse look.

Wollen colberts voor vrouwen

Ook bij de winterjassen voor vrouwen zien we een hele reeks wollen colberts. Daar móet iedere fashionista wel blij van worden, want het wollen colbert voor vrouwen komt in verschillende pasvormen, kleuren en zelfs prints! De basis van een colbert is altijd netjes, maar met dit item kun je juist combineren in allerlei looks. Het maakt dus echt niet of je meer een sporty type bent of dat je meer een uitgaansbeest bent: het wollen colbert kan de hele winter! Het zit ‘m in de manier hoe je de jas combineert en welke kleuren en prints je kiest voor het colbert.

Voor een nette look kies je bijvoorbeeld voor een mooie basiskleur, zoals zwart, donkergrijs of donkergroen. Hiermee kun je dan nog alle kanten op wat betreft je outfit. Voor een meer speelse look kun je al kijken naar fellere kleuren: misschien kies je wel voor een rode winterjas of ga je liever voor een andere felle kleur. Wat kleuren betreft kan het in deze look niet gek genoeg! Voor je dagelijkse outfit kun je kiezen voor een colbert met ruitjesprint of een colbert in een rustige, maar opvallende kleur. Het belangrijkst is dat jij je fijn voelt in een winterse colbert.

Heb je nog niet een winters colbert waarmee je lekker kunt combineren? Check dan het aanbod op Jas.nl en wie weet scoor jij deze week nog een nieuwe winterjas!

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.