Hoe kies je de beste winterjas voor baby's?

Net als jezelf hebben baby's een goede winterjas nodig. Het is belangrijk dat je kindje lekker warm blijft in het koude seizoen. Een kinderwinterjas kopen klinkt gemakkelijker dan het is, helemaal wanneer je voor een baby een goede winterjas moet shoppen. Waar moet je precies op letten? Moet je je aan de trends van het moment houden of maakt dat bij een baby niet zoveel uit? In dit artikel vertellen we je meer over het uitkiezen van een kwalitatieve winterjas voor baby's. Hiermee hopen we je een handje te helpen zodat ook jij deze winter een goede winterjas voor je baby kunt aanschaffen. Lees duw gauw verder.

Kies voor comfort bij winterjas voor baby

Als eerst willen we de wereld uit helpen dat je een hippe winterjas voor je baby moet aanschaffen. Natuurlijk snappen we als geen ander dat je wilt dat je baby er een beetje leuk uitziet. Hierbij moet je weten dat baby's groeien als kool; voordat je het weet moet je alweer een nieuwe jas aanschaffen. Daarom is het zonde om direct voor een dure winterjas voor je baby te gaan. Misschien moet je je inhouden wat dat betreft, maar geloof ons: het is zonde om veel uit te geven aan een babyjas die je baby maar eventjes aan heeft.

Daarnaast is het van groot belang dat de winterjas voor je baby comfortabel zit en dat je kindje er vrij in kan bewegen. Comfort staat dus voorop bij een winterjas voor baby's. Let bijvoorbeeld op het materiaal waar een jas voor baby's van is gemaakt. Is de jas lekker zacht van binnen? Of is het materiaal een beetje stug? Je kunt een winterjas bij baby's het beste even testen om zo te kijken hoe de jas zit. Ook kun je zelf even kijken hoe de binnenkant van de jas is door met je hand over de binnenkant te wrijven. Hoe dat voelt aan jouw hand voelt het ook aan de huid van je kindje.

Welk model winterjas kies je?

Ook is het goed om te kijken welk model winterjas je wilt kiezen voor je baby. Hierbij raden we aan om altijd voor een jas te gaan die in ieder geval net iets te groot is. De kans is groot dat je een winterjas vaak voor het echt koude seizoen scoort. Zoals we eerder al zeiden kunnen baby's binnen no time een stuk groeien. Om de jas optimaal te kunnen gebruiken, kun je daarom het beste een babyjas kiezen die net iets groter is. Op die manier voorkom je wederom dat je de jas na een paar weken gebruik al weg kunt doen.

Waarom je verder op het model babyjas moet letten? Heel simpel: ben je bijvoorbeeld van plan om veel te gaan wandelen met je baby en echt de kou in te gaan? Dan moet je voor een ander soort jas gaan dan wanneer je veel binnen bent met je baby. Veel mensen denken dat het de juiste keuze is om een hele dikke warme winterjas aan te schaffen. Natuurlijk is een dikke winterjas lekker warm, maar omdat de meeste baby's nog liggen is dit niet altijd de meest comfortabele keuze. Ga liever voor een wat dunnere winterjas met daar overheen een lekkere dikke deken.

Trend kinderjassen winter 2019/2020

Oké, we moeten het toegeven: aan het begin van dit artikel zeiden we nog dat je je vooral niet blind moet staren op trends. Maar wij zijn ook menselijk en dus ook gevoelig voor schattige winterjasjes voor baby's met lieve prints en stoere opdrukken. Dus mocht er toevallig tussen die collectie comfortabele winterjassen voor baby's een trendy exemplaar zitten dan is dat helemaal mooi meegenomen. Daarom willen we toch nog wat trends voor babyjassen voor de winter van 2019/2020 met je bespreken.

Een winterjas die altijd een goed idee is, is een teddy coat. Net als bij volwassenen en oudere kids zien we teddy coats deze winter heel veel terug. Hoe kun je niet verliefd worden op een mini-exemplaar voor baby's? Teddy coats zijn lekker warm en zitten heel comfortabel. Daarnaast zien ze er dus heel erg lievig uit, wat perfect past bij een baby. Ook leuk: kies voor een lekkere zachte fleecejas. Fleece is net als teddy lekker warm, zit heel erg comfortabel en voelt zacht aan. Kortom: de perfecte trend voor babyjassen in de winter van 2019/2020.

Vorige

Rode winterjassen combineren

12 december 2019
Volgende

Welke jas draag je met Kerstmis?

23 december 2019

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.