Kantoorjassen voor heren deze winter

De dagen worden korter, de temperaturen beginnen te dalen en de jassen worden weer dikker. Je leest het goed: het koude seizoen staat voor de deur! Misschien moet je nog niet denken aan het dragen van je winterjas naar kantoor, maar het is wel handig om op tijd te weten welke winterjas je deze winter kan dragen naar je werk. Daarom lees je in dit artikel alles over de mooiste kantoorjassen voor heren in het najaar van 2018/2019.

Kies voor een lange jas

Een van de meest bijzondere trends die we dit jaar zien bij de nette winterjas is het langere model. Lange winterjassen zijn hot and happening en zijn absoluut niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. Het fijne van een lange winterjas is dat je er je kantooroutfit mee schoon en droog houdt. Ook is het lange model van een dergelijke winterjas al snel stijlvol en classy, dé twee elementen die een kantoorjas in de winter moet hebben.

Wat betreft het materiaal voor een goede en comfortabele kantoorjas kies je voor fijn wol aan de buitenkant of juist voor een gevoerde jas met wol of veren aan de binnenkant. Let hierbij wel even op of je niet allergisch bent voor de voering, want dat kan je veel jeuk schelen. Daarnaast bestaan er langere winterjassen met een heerlijke thermolaag; een dunne laag waardoor je geen ‘opgepoft’ gevoel krijgt, maar waardoor je wel heel goed warm blijft. Ideaal voor een kantoorjas dus.

Trenchcoat voor kantoor

Een ander model dat eigenlijk altijd een goed idee is voor op kantoor is de gevoerde trenchcoat als winterjas. Voor de heren komt een winterse trenchcoat in diverse kleuren: van warm bruin tot aan stijlvol grijs en van pikzwart tot aan speels marineblauw. Kijk hierbij goed welke kleuren je in je outfit naar kantoor draagt, zodat je de trenchcoat hiermee kunt combineren. Voor extra warmte kies je voor een trenchcoat met een (fake) fur kraagje.

Het bijzondere van een trenchcoat is de nauwsluitende pasvorm en het gebruik van knopen in plaats van een rits. Wees niet bang dat je het hierdoor koud krijgt: de ‘flappen’ van je jas worden over elkaar heen geslagen waardoor wind en kou niet naar binnen kan. Leuk extraatje voor de heren: bij veel trenchcoats hoort een ceintuur. Uiteraard hoef je hier niet voor te gaan, maar trendy en gedurfd is het wel!

Kleuren voor kantoorjassen

De regel bij kantoorjassen in de winter is dat je het nooit te gek moet maken. Het is wel net zo netjes om een beetje rustig op je werkplek te verschijnen. Daarom zien we wat betreft de winterse kantoorjassen voornamelijk donkere kleuren terug: donkergrijs, zwart, verschillende tinten bruin, marineblauw en donkergroen. Toch iets meer opvallen? Kies dan voor ceylon geel of donkerpaars, twee trendkleuren van de aankomende winter.

Nieuwsgierig geworden naar diverse classy herenjassen voor op kantoor? Neem dan een kijkje op Jas.nl en laat je verrassen door het veelzijdige aanbod winterjassen voor heren.

Volgende

Kantoorjassen voor dames deze winter

10 oktober 2018

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.