Poederblauwe jassen combineren

Als er gekeken wordt naar dé kleuren die hip zijn voor jassen, is er een hele mooie kleur die direct opvalt: poederblauw. Deze zachte kleur blauw is een verfijnde kleur die je op veel verschillende manieren kunt combineren, zonder dat het ooit een saaie combinatie wordt. Hoe dit komt? Heel simpel: poederblauw past bij iedere look, iedere huidskleur, ieder geslacht en bij iedere uitvoering jas. Of je nu een wollen winterjas in deze kleur hebt of liever wilt gaan voor een mooi bomberjack; poederblauw is dé kleur waar je voor moet gaan.

Poederblauwe damesjassen kopen

We zien deze kleurentrend in eerste instantie voornamelijk in de collectie damesjassen, waar verschillende soorten uitvoeringen van deze kleur te vinden zijn. Hierbij kun je vrijwel ieder model jas dat je kunt bedenken kopen in deze kleur. Heb je echter geen flauw idee waar je moet beginnen of welke jas je moet kiezen? Wij van Jas.nl zijn ontzettend fan van poederblauwe trenchcoats voor dames; lange modellen jassen met een mooie taille in een hele zachte kleur. De riem bij de taille maakt zo'n jas altijd helemaal af; je zult zien dat dat in deze kleur helemaal voor een mooi geheel zorgt.

Het grote voordeel van poederblauwe damesjassen is dat je deze kleur gemakkelijk kunt combineren in welke look dan ook. Ben je een sportieve chick? Dan staat een blauw windjack, een fraaie tussenjas of een blauw sportjasje in deze tint ontzettend goed met een trendy skinny jeans, een shirt en een paar witte sneakers. Poederblauw met wit is een hele mooi combinatie voor de lente en de zomer, omdat het beiden fijne lichte kleuren zijn. Ook met andere kleuren is deze trendkleur goed te combineren: wat dacht je van een hip spijkerjasje in de lente of van een blauwe vintage (winter)jas in het tussenseizoen?

Herenjassen in poederblauw

Natuurlijk worden de mannen niet overgeslagen wanneer het om nieuwe trendkleuren gaat. Poederblauw is namelijk ook voor de heren een absolute must wat betreft kleuren jassen. Deze bijna babyblauwe kleur is niet meer weg te denken uit de meer casual en sportieve jas voor mannen. Wat opvalt is dat de meer nette jassen, zoals klassieke colberts en stijlvolle parka-jassen, tot nu toe worden overgeslagen met deze kleur. De focus bij de heren lijkt te liggen op de sporty look waarin het net lijkt alsof deze kleur überhaupt nooit is weggeweest.

Bij zo'n poederblauw bomberjack of sportief jasje draag je in de lente bijvoorbeeld een camelkleurige chino of pantalon met een paar witte sneakers eronder. Op die manier zorg je voor een trendy, modieus én sportieve look. De kleur is ook goed te combineren met jeans, een korte broek, een linnen broek in een lichte kleur en een jogging broek. Kortom: zolang het casual is, is poederblauw dé kleur voor mannen. Hierbij geldt; des te donkerder je huid, des te meer uitgesproken de kleur uitkomt. Mix en matchen maar!

Poederblauwe kinderjassen

Ook voor de kindjes zien we deze verfijnde kleur al even terug in de diverse jassen- en kledingcollecties. Sterker nog; poederblauw is helemaal niet nieuw wanneer we kijken naar kinderjassen. Vooral bij jonge kindjes is deze kleur al jaren 'een ding', omdat het een hele mooie kleur met een zacht karakter. Daarnaast geeft de kleur net een beetje vrolijkheid in de outfit van je kleintje, zonder dat het te druk is. Daardoor is het, samen met andere rustige kleuren zoals pastelkleuren, een hele fijne basis van een jas voor je kind. Het is dan ook niet heel gek dat we deze kleur in verschillende soorten kinderjassen terug zien.

Dat betekent dat je altijd een jas voor je kleintje kunt scoren in deze kleur; of je nu op zoek bent naar een wollig poederblauw jasje of naar een meer stoer jack voor je kind. Grote kans dat je het binnen no time gewoon kunt vinden. Extra leuk bij deze kleur jasjes voor kinderen is het feit dat er heel veel exemplaren te vinden zijn met kekke prints. Kies bijvoorbeeld voor een poederblauw jasje met space print of ga voor een mooie jas met grafische print om je kindje blij te maken. Hoe mooi het jasje ook is; het belangrijkste is dat het jack voor je kind comfortabel zit, zodat hij of zij lekker kan bewegen, springen, rennen, ravotten, klimmen en meer. Voor welk jasje ga jij?

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.