Populairste en dure merken van dit moment

“Kleding maken de man”, aldus de Amerikaanse schrijver Mark Twain. Anno 2020 kunnen we deze zin beter veranderen in “kleding maken de man én vrouw”. Veel mensen zijn dol op mooie, verfijnde kleding, waarbij jassen een belangrijk onderdeel zijn. Vandaag de dag zijn er een aantal hele populaire en vaak wat duurdere merken waar je als it-girl of fashionista (ook wanneer je een man bent) zeker mee gezien mag worden. In dit artikel vertellen we je wat meer over deze populaire merken en laten we je direct een aantal voorbeelden zien van jassen die je in 2020 kunt scoren.

Dure jassen voor vrouwen

 

Dure jassen voor mannen

 

Overzicht van 5 mooie en betaalbare Canada Goose winterjassen

Neem bijvoorbeeld het te gekke merk Canada Goose. Dit modemerk staat bekend om de extreem warme winterjassen die er ook nog eens fashionable uitzien. Mooi meegenomen is het feit dat de jassen van Canada Goose lekker zitten. De jassen zijn misschien iets duurder dan de gemiddelde winterjas, maar bieden je wel het hele pakket.

1. Canada Goose 2215M Breton lichtgewicht parka met capuchon

Deze lichtgewicht parka is een absolute musthave voor heren deze winter. Door de felblauwe kleur val je goed op tijdens de donkere winterse dagen. De jas is volledig gevoerd met dons, waardoor je lekker warm blijft tijdens de écht koude momenten. Deze Canada Goose jas is daardoor ook perfect om mee te nemen op wintersport.

2. Canada Goose Dore gewatteerde jas met capuchon

Dames opgelet: deze witte gewatteerde jas is ideaal voor het koude seizoen. Je draagt deze Canada Goose jas in allerlei looks. Of je nu op zoek bent naar een sportieve en casual jas of wanneer je je nettere look af wilt maken.

3. Canada Goose 2210M Dunham donsjack met ritszakken

Dit donsjack voor heren is perfect voor de minder koude winterdagen. Het is een tamelijk dunne jas, hoewel de voering van dons er nog wel voor zorgt dat je lekker warm blijft. De jas is lichtgewicht en sluit precies aan op je lichaam. Door de zwarte kleur combineer je de jas eenvoudig met verschillende stijlen.

4. Canada Goose Freestyle bodywarmer met dons en logo-embleem

Ook voor vrouwen is er voldoende keuze bij Canada Goose wanneer je op zoek bent naar een goede maar niet té warme winterjas. Wat dacht je van deze bodywarmer die gevuld is met dons? Betaalbaar en hip! Deze bodywarmer van Canada Goose draag je met een wollen trui of een thermoshirt.

5. Canada Goose 5608M Nanaimo regenjas met capuchon

Dat Canada Goose van alle markten thuis is blijkt uit het feit dat het merk ook regenjassen maakt. Neem bijvoorbeeld deze modieuze donkerblauwe regenjas: het lange model is helemaal van deze tijd en de afwerking is stoer doch trendy. Voor Canada Goose begrippen is de jas ook goed betaalbaar.

Top 5 Ralph Lauren jassen van 2019/2020

Ralph Lauren is uiteraard een merk dat niet mag ontbreken in deze lijst van populaire en dure jassen. Dit Amerikaanse modemerk is al veel jaren een van de grotere spelers binnen de modebranche. Ralph Lauren staat bekend om de stijlvolle jassen, waarbij de nadruk vaak ligt op trenchcoats. Voor welke jas ga jij?

1. Ralph Lauren tussenmantel dames

Kijk jij ook al uit naar het voorjaar? Gelukkig kun je bij Ralph Lauren altijd terecht voor een fijne tussenjas. Wat dacht je van deze unieke tussenmantel in beige of navy? De trenchcoat is licht gevoerd, heeft zakken aan de zijkant en is gemaakt van fijn katoen. Musthave!

2. Heren Polo Ralph Lauren zomerjas met logo wit/zwart/rood

Dit sportieve jasje van Ralph Lauren is de perfecte aanvulling op je casual look. Het is een zomerjas die ook al in de lente gedragen kan worden. Door de frisse kleuren wit, blauw en rood past deze jas bij verschillende looks. Combineer de betaalbare Ralph Lauren jas bijvoorbeeld met een skinny jeans of een paar shorts.

3. Dames Lauren Ralph Lauren winterjas met capuchonkraag zwart

Ben je nog op zoek naar een betaalbare winterjas? Dan zit je in de collectie van Ralph Lauren wel goed: een groot deel van de damesjassen (en herenjassen) gaan er voor een lagere prijs uit. Check bijvoorbeeld deze winterjas met capuchonkraag voor dames, een hele mooie aanvulling op je winterse look. Door de lengte van de jas blijft je hele lichaam lekker warm.

4. Heren Polo Ralph Lauren Field jacket met donsvulling

Ook helemaal hip in 2020: jassen in natuurlijke kleuren. Dit field jacket van Ralph Lauren is een hele fijne tussenjas. Je draagt het met een dikke trui in de winter en met een dunnere sweater in het voorjaar. De donkere doch warme kleur groen matcht bij heel veel andere winterse kleuren.

5. Polo Ralph Lauren tussenjas voor kids

Natuurlijk is er voor kinderen ook genoeg te vinden in de duurdere collectie jassen. Deze navy winterjas is goed gewatteerd, zodat je kindje lekker warm blijft. De jas is lichtgewicht en beschikt over een capuchon; ideaal voor de natte dagen in de winter.

Top 3 populaire jassen van Stone Island

Stone Island is ook zo’n merk dat niet mag ontbreken in deze lijst. Dit Italiaanse modemerk staat bekend om klasse en een sportieve uitstraling. Misschien is een tof bomberjack van Stone Island wel iets voor jou. Of wellicht ga je liever voor een warme parka om de winter te overleven. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden van Stone Island jassen voor je verzameld.

1. Kinderen Stone Island 71164 Donsparka met capuchon en merkembleem

Deze flessengroene parka past wat betreft stijl en kleur heel goed in de mode van nu. De jas is volledig gevoerd voor optimale warmte tijdens het koude seizoen. Door het gebruik van elastische materialen zoals polyester en polyamide kan je kindje goed bewegen, rennen en spelen in deze betaalbare jas van Stone Island.

2. Heren Stone Island 60406 Bombervest van sweatstof met ritszakken

Wanneer je op zoek bent naar een stevige tussenjas voor de periode tussen de winter en de lente van 2020 dan zit je met dit bombervest helemaal goed. Omdat de jas van sweatstof gemaakt is, voelt het materiaal heerlijk aan aan je huid. Extra mooi meegenomen zijn de ritszakken waarin je je portemonnee en smartphone kunt meenemen.

3. Heren Stone Island 56090 Puffer jack met capuchon en ritszakken

Ook dit pufferjack past helemaal bij de huidige fashiontrends. Het voordeel van pufferjacks is dat ze licht van gewicht zijn en daardoor heel comfortabel zitten. Je hebt nooit het gevoel dat je een zware jas om je heen hebt. Deze pufferjas van Stone Island is verkrijgbaar in blauw en zwart.

💸 Is een duurder merk jas echt altijd beter?

Veel mensen die een duurder merk jas kopen, doen dat niet alleen omdat de kwaliteit beter is. Een dure jas is het waard als de kwaliteit van de jas veel beter is dan het geval is bij een goedkope jas. De jas moet dus echt iets toevoegen. Een jas is een goede toevoeging als deze compleet bij jou in de smaak valt. Ben je helemaal verliefd op een jas of maakt deze je look af? Dan kun je kiezen voor een duurder merk jas. Je betaalt meestal vooral meer geld voor een jas omdat een dure ontwerper het heeft ontworpen. Dat betekent niet dat de jas daardoor ook langer meegaat. Een duurder merk jas is dus pas beter als de jas van een betere kwaliteit is.

💰 Wat zijn de dure merken van dit moment?

Ben je op zoek naar een dure jas omdat je een echte fashionista bent en wilt laten zien dat je je een dure look kan veroorloven? Of ga je naar een exclusief feestje in de buitenlucht? Er zijn verschillende dure merken die laten zien dat je stijl hebt. De populairste merken van dit moment zijn bijvoorbeeld Canada Goose, Ralph Lauren en Stone Island.

❓Waarom zijn deze jassen duurder?

Een duurdere jas is niet altijd duurder omdat de kwaliteit beter is of omdat deze gemaakt is van exclusieve stoffen. Meestal betaal je voor de naam van de ontwerper. Als de ontwerper bekend staat om zijn exclusieve stijl en goede ontwerpen, zal je meestal een hoger prijskaartje tegenkomen. Je betaalt dus vooral voor de naam en het ontwerp van de ontwerper en niet zo zeer voor de kwaliteit van de jas.

🤵 Welke dure jassen bevelen jullie aan voor heren?

De jassen van Canada Goose zijn zeer geschikt voor heren en dames. Het merk staat vooral bekend om het feit dat de winterjassen zeer warm zijn en er fashionable uitzien. Wil je als een echte heer afdalen van de piste in Oostenrijk, dan is Canada Goose een goed merk om voor te kiezen. Ze zijn iets duurder in de aanschaf, maar zorgen ervoor dat je zeker opvalt tijdens het skiën of snowboarden.

👚 Welke dure jassen bevelen jullie aan voor dames?

Ralph Lauren is een merk dat bij veel vrouwen erg geliefd is. Hij staat dan ook bekend als een zeer exclusieve ontwerper. Daarom mag dit merk zeker niet ontbreken in jouw luxueuze kledingkast. Dit Amerikaanse modemerk is al jarenlang een grote speler in de modebranche. De jassen voor dames zijn zeer stijlvol. Vooral als je van trenchcoats houdt ben je met dit merk verzekerd van een mooie, exclusieve jas.

🧽 Hoe was ik mijn dure jas?

Als je je dure jas gaat wassen, raden we aan hiervoor rustig de tijd te nemen. Duur of niet, het correct wassen van een jas is een ingewikkelde klus. Wie niet genoeg tijd neemt voor het wassen, zal zien dat de jas slecht uit de wasmachine komt. Lees eerst het wasetiket en houd je aan de instructies. Verder kun je er ook voor kiezen om je jas te laten reinigen. Bijvoorbeeld bij de stomerij. De stomerij heeft alle kennis in huis om je dure jas correct te reinigen. Zo loop je het minste risico. Heb je een dure jas die na het wassen niet meer waterdicht is? Dan kun je deze opnieuw laten impregneren.

🤔 Waarom zou ik kiezen voor een dure winterjas?

Een dure winterjas is vaak zo prijzig vanwege het feit dat deze door een bekende ontwerper ontworpen is. Het is dus vooral een statussymbool, een middel om aanzien te vergaren. Meestal is een winterjas niet alleen duurder vanwege de ontwerper, maar ook vanwege de gebruikte materialen. Een winterjas van leer is vaak een stuk prijziger. Deze hebben een hogere kwaliteit. Je kunt je door een dure winterjas te kiezen onderscheiden van de ‘mainstream’.

❌ Wat zijn de nadelen van een dure winterjas?

Een hogere prijs voor een winterjas betekent niet altijd dat je dan ook een betere kwaliteit jas krijgt. Je betaalt meestal voor het merk of de bekendheid van de ontwerper en niet zozeer voor de kwaliteit. Er zijn maar weinig mensen die 400 euro voor een jas willen betalen.

✅ Is goedkoop duurkoop?

Soms is de aanschaf van een goedkope winterjas duurkoop. Bijvoorbeeld omdat het goedkope model een veel minder goede kwaliteit heeft. Als een jas erg goedkoop is, kan er bespaard zijn op de materialen. Je moet dus van tevoren goed onderzoek doen naar de gebruikte materialen en de fabrikant. Maar een ander nadeel van een goedkope winterjas is, is dat het niet echt onderscheidend is. Je valt dus minder op, terwijl je - als je op zoek bent naar een luxueuze jas - juist extra op wilt vallen en deze gaan meestal langer mee.

Volgende

Draag jassen in de stijl van Billie Eilish

11 februari 2020

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.