Draag jassen in de stijl van Billie Eilish

Billie Eilish is hot en happening. Deze jonge Amerikaanse zangeres werd vorig jaar uit het niets bekend onder een grote doelgroep van diverse leeftijden. Naast haar bijzondere muziek valt ze op door haar kledingkeuze. Billie houdt niet van 'gewoon' en kiest daarom voor opvallende items, zoals grote oversized jassen, toffe cargo jassen en cargo pants. De kans is groot dat je of helemaal verliefd bent op de stijl van deze hippe zangeres of dat je er niets van moet weten. Wat jouw keuze ook is, het is sowieso leuk om meer te lezen over hoe je haar stijl een beetje kunt mixen in een eigen stijl. 

Wat is de stijl van Billie Eilish precies?

De hippe Billie staat bekend om het feit dat ze vooral niet met de mode meegaat. Je verwacht misschien van zo'n jonge meid in de music business dat ze er sexy uit wil zien, maar dat is haar stijl absoluut niet. Nee, Billie kiest vooral wat ze zelf tof vindt: een tomboy-look met donkere kleuren en opvallende elementen. Jassen met vrouwelijke elementen zul je dus niet zo snel zien in de kast van deze zangeres en dat is precies waarom veel jonge vrouwen haar zo leuk vinden. Ze durft zichzelf te zijn en dat is meer dan welkom anno 2020.

Haar stijl kenmerkt zich door bepaalde kledingstukken, zoals oversized truien en jassen, gekleurde haren, grote zwarte cargobroeken, gewatteerde jassen in felle kleuren, grote shirts en ga zo maar door. Zolang een kledingstuk zoals een jas of trui maar wijd zit en opvallend is, dan draagt Billie het. De laatste tijd lijkt haar favoriete combinatie zwart met groen te zijn: felgroene gewatteerde jassen met zwarte print of andersom. Ze combineert deze look met grote sportschoenen of platform schoenen.

Gewatteerde jassen die oversized zijn

De jas die absoluut niet mag ontbreken in je garderobe wanneer je voor de stijl van Billie Eilish gaat, is natuurlijk een oversized gewatteerde jas. Hierbij hebben we het niet over zomaar een gewatteerde jas, maar over een echt pufferjack waarbij de gewatteerde randen het liefst zo groot mogelijk zijn. Gewatteerde jassen zijn voor nu ook nog eens hartstikke lekker - met wind en kou in februari en maart is zo'n lekkere warme jas meer dan welkom. Wat betreft de kleur kun je voor allerlei combinaties gaan.

Ga je voor de ultieme Billie look dan kies je natuurlijk voor een opvallende zwarte windbreaker met felgroene details, of precies andersom. In deze trend kun je ook natuurlijk ook andere kleuren combineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een feloranje jas? Billie droeg dergelijke kleuren al vaker in een look. De truc hierbij is om voor een outfit te gaan die volledig in één en dezelfde kleur is. Dat betekent dat wanneer je een oranje jas draagt de kleur van je broek en shirt ook in de kleur, of een andere tint oranje, moet zijn. Ultiem Billie!

Sportieve vintage jasjes

Wat ook helemaal hip is in de stijl van Billie Eilish zijn sportieve vintage jasjes. Ook hierbij moet je weer denken aan veel te grote jacks die misschien wel drie tot vier maten groter zijn dan je gewone maat. Baggy jassen combineren met baggy broeken is nog nooit zo hip geweest! Het leukst is als je voor een hip sportief jasje gaat waarbij grote logo's goed zichtbaar zijn. Logo's zijn naast de oversized kleding een soort kenmerk voor de zangeres. Van Louis Vuitton logo's tot aan Gucci.

Billie houdt van merkleding en dus ook zijn merkjassen favoriet bij haar. Schroom dus niet om eens in de duurdere sectie te kijken om te checken of daar een pareltje beschikbaar is. Je hoeft natuurlijk niet meteen voor de duurste jas ooit te gaan, maar een beetje een goede jas mag best wat kosten. Met een beetje geluk scoor je zo'n merk ook nog eens in de sale. Houd altijd onze website in de gaten voor de uitverkoopmomenten zodat je ook in een Billie Eilish stijl kunt besparen op je nieuwe damesjas

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.