Uitgelicht: leuke merken voor vrouwen, mannen en kinderen!

Jas.nl biedt het beste overzicht van winterjassen voor iedereen. Voor dames, heren en kinderen. Omdat het aanbod zo groot is, heeft onze redactie alvast een overzichtje gemaakt. Want welke merk winterjassen zijn helemaal trendy? Dat lees je in dit artikel!

Levi’s Lisa

Wie kent Levi’s niet? Al sinds 1873 maakt het bedrijf spijkerkleding. Denimstof is ook deze winter weer in en de dames kunnen zich er prima in vertonen. De jas in het model Lisa heeft een drukknoopsluiting en glitter- en koperkleurige studs rond de zakken. De voor-en achterkant heeft een offwhite teddy-voering. De mouwen zijn voorzien van glasstof en de teddy kraag is eraf te halen. De jas is niet superwarm en daarmee is het perfect voor minder koude dagen. Helemaal omdat de jas op de heupen hoort te vallen. Het geeft je een stoere, sexy look.

Diesel Jacket Jactus

De Nederlandse winters zijn meestal niet erg koud, dus in veel gevallen voldoet een jack ook als tussenoplossing. Jactus is een donkerblauwe jack van Diesel, met twee steekzakken, twee borstzakjes en een binnenzak. De binnenkant van de draag is gemaakt van donkerblauwe ribstof. Diesel is zeker niet zomaar een merk, want het is één van de bestverkopende merken in 80 verschillende landen. Ook niet zo gek, want het bedrijf doet niet mee aan de trends. Juist als je eigenzinnigheid wil uitstralen, kies je voor de Jactus

Voor dames

Helly Hansen W Eclipse Jack

We hebben een jas gevonden voor sportieve vrouwen die ook op winterspot willen gaan: de Helly Hansen W Eclipse Jack. Het Noorse merk Helly Hansen is al jaren een populair merk. Met deze jas heb je het nooit meer koud in de nek, want hij is voorzien van een kraag, gemaakt van nepbont. De jas is beschikbaar in de kleur zwart en heeft witte ritssluitingen. De ritsen kennen hoge sluitingen. Wie een jas zoekt om nog eens iets in mee te nemen zit ook goed met deze jas, want de Helly Hansen W Eclipse heeft sluitbare zakken. Geschikt voor wintersport èn geschikt voor koude Nederlandse winters.

Khujo

Op zoek naar een betaalbare jas? Voor rond de 50 euro heb je al een Khujo-jas. De jas is te koop in de kleuren bruin, paars en zwart. De jas heeft een voering, die voor 100% van polyester gemaakt. De buitenlaag is van 100% katoen gemaakt. Vrouwen beoordelen deze jas met vier sterren. Hij is erg warm, oogt sportief en zit lekker soepel. Niet zo gek op bontkraagjes? Geen probleem, je ritst het er zo af. En dan ziet de jas er nog steeds prima uit. Veel vrouwen noemen de jas een ‘echte aanrader’. Vooral vanwege de prijs en het comfort. Sommige jassen voelen erg zwaar aan het op lichaam, maar dat is met deze jas niet het geval.

Voor heren

Schott Nyc

Schott is een merk dat zijn sporen al heeft verdiend. Sinds 1913 maakt de fabrikant winterjassen, buitenjassen, broeken en wollen jassen. De Schott Nyc Cyclone is een veelgeziene jas in Nederland. Het kenmerkt zich door de grote knopen aan de voorkant. De jas bestaat voor 80% uit wol en voor 20% uit nylon. De Amerikanen zijn gek op hoge kwaliteit, dus dat merk je ook aan deze jas. Tegenwoordig zijn Schott-jassen steeds betaalbaarder, want winkels geven forse kortingen.

Ebound

We schreven al over de trends en merkten op dat grijs één van de populaire kleuren voor mannen is. Deze jas past helemaal in het rijtje ‘trendy’. Het is een echte mannenjas, want het heeft een sportieve uitstraling, maar ook een klassieke look. De fabrikant heeft de jas heel nauwekeurig afgewerkt, waardoor het lekker is om te dragen. De Ebound is van binnen en buiten 100% polyester en zelfs de capuchon is gevoerd. De prijs is helemaal om vrolijk van te worden, want voor tussen de 35 en 50 euro heb je er al één thuis.

Voor kinderen

Lego Wear Chima

Groen is helemaal de kleur voor kinderen deze winter. Dat heeft Lego Wear ook begrepen met de jas’ ‘Chima’. De jas is helemaal groen en heeft een gevoerde capuchon. Niet alle kinderen zijn even gek op capuchons, dus daar is rekening mee gehouden. Je kunt de capucon namelijk eenvoudig afnemen, omdat de capuchon met drukknopen vastzit. Natuurlijk willen kinderen altijd van alles meenemen onderweg: een mp3-speler of spelcomputer, een smartphone, wat lekkers voor onderweg.. Gelukkig heeft deze jas daarvoor insteekzakken. Voor rond de zeventig euro loopt je kind er helemaal anno nu bij!

Outfitters Nation Volume

Deze jas is echt gemaakt voor het meisjes-meisje. Het is van binnen voor 100% gemaakt van polyester. Wijnrood is de trendkleur voor deze winter en dat zie je onmiddellijk terug in deze jas. De jas heeft geen capuchon, maar dat is geen probleem. Je combineert de jas namelijk moeiteloos met een mooie muts. De Volume heeft twee soorten sluitingen: een ritssluiting, maar ook een tailleband die je vast kunt klikken. Die komt dan nog over de ritssluiting heen. Met de nylon-buitenlaag komt het glimmende van wijnrood nog extra goed terug. Duur is ‘ie ook niet, want de prijzen liggen tussen de 30 en de 60 euro. Webshops geven er regelmatig hoge kortingen op.

Merkjassen voor kinderen

Natuurlijk heeft Jas.nl ook merkjassen in de aanbieding. Zo bestaat onze top 5 merken onder anderen uit Adidas, Antony Morato, gsus, Levi’s en Diesel.

Antony Morato Boys

Eén van de betaalbaarste merkjassen voor kinderen is de Boys jas van Antony Morato. Het is een effen jas van schitterend polyester. Het komt uit de collectielijn ‘Morato Carousel’ en de kleur grenst aan het zwarte. Zelf noemt de fabrikant het ‘night blue’. We kunnen wel stellen dat dit een jas voor echte stoere jongens is, want de jas is gewatteerd en de kleur geeft een extra stoere look. Houd je niet zo van night blue, dan kun je ook voor donkergroen of volledig zwart gaan. De jas is er in meerdere varianten. De voorkant heeft twee paspelzakken met een ritssluiting en de binnenkant bestaat uit poplin.

GSus donkerblauw

De winterjas Clematisblue van GSus heeft de trend goed begrepen. Het is een vrij flitsende jas, bestaande uit de leuren blauw, wit, grijs en neongeel. Erg handig om ook wat spullen in de stoppen, want de jas heeft een binnenzakje. Om aan te tonen dat het echt on een merkjas gaat, heeft de fabrikant het merk-logo aan de buitenkant geborduurd. Je hoeft niet bang te zijn dat je kind in de kou komt te staan, want de mouwen zijn voorzien van windvangers. De rest van de jas is overigens ook winddicht. Een echter aanrader.

Vorige

Vintage winterjassen

28 oktober 2017

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.