3x dure merkjassen voor heren

Eerder schreven we al meer over de dure populaire merkjassen van dit moment. Dat artikel werd zo goed ontvangen dat we maar besloten om direct wat verder in te gaan op dit onderwerp. Er zijn namelijk een aantal merken die in het duurdere segment liggen, maar alsnog goed te betalen zijn. Ben je dus nog op zoek naar een kwalitatieve winterjas of zoek je alvast een mooie tussenjas voor het voorjaar? Dan raden we je aan om zeker even verder te lezen. In dit artikel geven we je drie voorbeelden van dure merken op het gebied van herenjassen.

Stoere herenjassen van PME Legend

Voor de mannen met een stoere smaak onder ons is er heel wat keuze in het segment duurdere jassen. Wat dacht je van het te gekke merk PME Legend? Dit toffe merk brengt het hele jaar door mooie herenjassen uit in verschillende pasvormen en diverse stijlen. Iedere jas heeft echter wel dat stoere randje waar je misschien naar op zoek bent. Kies bijvoorbeeld voor een mooi leren jack met een zachte kraag en diepe zakken. Dergelijke jassen zijn hét model van PME Legend en kun je dan ook in verschillende kleuren verkrijgen.

Bij PME Legend vind je vooral trendy en stoere cargojacks of zogeheten cabans; dat zijn jassen waarvan de belangrijkste eigenschap in eerste instantie voornamelijk gemak was. Stevige jassen met hoog comfort die je warm houden in weer en wind. Het is niet voor niets zo dat dit merk inspiratie uit de vakmanschap van piloten haalt. Dit zie je terug in de verschillende modellen die PME Legend verkoopt. Je scoort een nieuwe PME Legend jas vaak al vanaf 120 euro.

Scoor een Fred Perry jas

Wil je liever voor een andere stijl gaan? Misschien zijn dan de jassen van Fred Perry iets voor jou. Fred Perry is een Engels kledingmerk dat vernoemd is naar de voormalige tennisser en tafeltennisser. Het is dan ook niet heel gek dat dit merk voornamelijk sportieve herenjassen verkoopt. Toch moet je niet denken aan de standaard sportjasjes zoals je die misschien kent van Nike en adidas. Bij de jassen van Fred Perry zit er namelijk altijd een stijlvol randje aan, waardoor je deze jassen in verschillende looks kunt combineren.

Fred Perry jassen zijn meestal donker van kleur, denk bijvoorbeeld aan een zwarte jas of aan een donkergrijze jas. Je herkent de jassen aan het Fred Perry logo op een van de borstzakjes. Deze jassen kun je prima dragen naar diverse gelegenheden, zoals je werk, een avondje stappen of gewoon voor iedere dag. Dat maakt dit merk heel toegankelijk. Het prijskaartje ligt wel iets hoger dan die van PME Legend: Fred Perry jassen koop je meestal vanaf 200 euro. 

Sportief en stijlvol in Tommy Hilfiger

Last but not least: ben je op zoek naar een meer kleurrijke combinatie van sport met stijl? In dat geval zit je zeker goed met de jassen van Tommy Hilfiger. Dit Amerikaanse modemerk produceert al jaren kwalitatieve jassen in allerlei kleuren. Waar bij Fred Perry de nadruk ligt op donkere kleuren, zie je bij Tommy Hilfiger juist meer felle kleuren langskomen. Denk bijvoorbeeld aan rode sportjasjes, te gekke wit met rode windjacks en lichtblauwe bomberjacks. Natuurlijk verkoopt dit merk ook donkere jassen, zoals marineblauwe jassen of donkerrode jassen. Keuze zat dus!

De jassen van Tommy Hilfiger combineer je gemakkelijk in diverse looks. Draag zo'n jas bijvoorbeeld met een (vintage) jeans en een paar witte sneakers. Of ga voor een meer classy look met een zwarte chinobroek en een paar instappers. Je kunt het zo gek nog niet verzinnen of je kunt er een Tommy Hilfiger jas bij dragen. Wat betreft het prijskaartje gaat het ook alle kanten op: een Tommy Hilfiger jas scoor je over het algemeen al vanaf 100 euro.

Vorige

Mooiste jassen voor februari 2020

13 februari 2020
Volgende

Hoe krijg ik zweetgeur uit mijn jas

19 februari 2020

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.