Mooiste jassen voor februari 2020

Brrrr... wat een wind! 2020 staat tot nu toe in het teken van herfstig weer. Échte winter hebben we niet gehad en hoewel sommige mensen daar heel blij mee zijn, vinden anderen het weer helemaal niets dat het alleen maar regent en waait. Je kunt nooit iedereen tevreden houden, maar je kunt er wel voor kiezen om de juiste winterjas te dragen voor dit stormachtige weer. Helemaal nu we weten dat er de komende dagen nog veel meer storm aan zit te komen! Om die reden hebben we in dit artikel de ideale jassen voor februari 2020 voor je op een rijtje gezet. De sleutelwoorden? Wind- én waterdichte jassen! Lees gauw verder.

Regenjassen in februari

Een goede waterdichte regenjas in februari is absoluut een must. We hebben tot nu toe best wat natte dagen gehad, waardoor het wel zo prettig is om je goed te beschermen tegen een flinke plensbui. Gelukkig kun je vandaag de dag heel wat leuke regenjassen scoren. Het is allang verleden tijd dat je alleen maar kon kiezen uit van die oversized regenpakken. Ga daarom voor een regenjas met een goede pasvorm en in een kek kleurtje. Wat dacht je van een felroze of misschien wel groene regenjas?

Let er hierbij ook dat je kiest voor een gewatteerde regenjas. Waarom? Heel simpel: in februari kan het nog behoorlijk koud zijn. Op de momenten dat het echt flink waait, voel je dat heel goed door een gewone regenjas. Kies je echter voor een gewatteerde regenjas dan ben je veel meer beschermd tegen die snijdende wind. No worries, want ook in de collectie gewatteerde regenjassen vind je allerlei kleuren en vormen jassen. Op die manier is er voor ieder wat wils te koop. Wat ook goed helpt tegen de wind, is een warm en trendy windjack.

Winddichte jasjes in de winter

Een waterdichte jas is dus een must, maar wat dacht je van een winddichte jas? In februari is zo'n soort jas absoluut niet overbodig. Storm Ciara was al flink koud en we weten nog niet wat de volgende stormen gaan doen. Draag daarom als je naar buiten gaat een jas gemaakt van winddicht materiaal zodat je lekker warm blijft. In de nieuwste collectie outdoorjassen vind je veel van dit soort jassen, omdat deze jacks er letterlijk voor gemaakt zijn. De soepele materialen zorgen ervoor dat je huid goed kan blijven ademen.

Kun je in die categorie geen passende jas vinden? In dat geval kun je ook nog een kijkje nemen tussen andere sportieve jassen. Denk bijvoorbeeld aan jasjes van adidas of Nike. Dit soort sportjassen lijken misschien te koud voor de winter, maar wanneer je ze op de juiste manier combineert zijn ze ideaal voor februari. Draag zo'n sportjasje bijvoorbeeld onder een andere jas, zoals een tussenjas en je hebt een hele fijne tussenlaag. Of draag een dikke wollen trui onder zo'n sportief jasje voor een winddicht geheel.

Goedkope wintersportjassen

Last but not least: de kans is groot dat áls je op wintersport gaat dit jaar dat je dat nog in februari gaat doen. De voorjaarsvakantie staat namelijk voor de deur! Dit is hét moment waarop veel Nederlanders naar de Oostenrijkse, Franse of Italiaanse bergen vertrekken om te wintersporten. Daarom willen we toch nog wat vertellen over ... diverse soorten wintersportjassen! We zien het steeds vaker dat wintersportjassen niet alleen functioneel zijn, maar er ook nog eens heel tof uitzien.

Denk bijvoorbeeld aan wintersportjassen in allerlei kleuren en voorzien van diverse soorten prints. Hip deze winter is de neutrale look waarbij je gaat voor één kleur in je hele outfit of slechts twee kleuren. Zorg er altijd voor dat je opvalt op de piste, dus kies voor in ieder geval één felle kleur. Combineer een witte broek bijvoorbeeld met een rode jas of ga voor een combinatie met groen, blauw, roze of felgeel. Het kan niet fel genoeg zijn! Met dit soort kleuren val je namelijk goed op tijdens de donkere winterse dagen en dat is wel zo veilig op de piste.

Volgende

3x dure merkjassen voor heren

14 februari 2020

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.