Bomberjack als nette winterjas: kan dat?

Tegenwoordig hebben we ontzettend veel keuze in verschillende soorten winterjassen. De één vindt lange winterjassen helemaal te gek, terwijl de ander liever gaat voor een korter model, zoals een mooi bomberjack als winterjas. Het bomberjack is een tijdloos dat item dat we eigenlijk ieder jaar weer opnieuw in de winkels zien hangen. Wat er zo bijzonder aan is? Heel simpel: het bomberjack is in diverse uitvoeringen voor ieder seizoen te krijgen. Ook kun je de jas in verschillende looks combineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bomberjack in een nette look?

Experimenteer & combineer met je bomberjack

Een bomberjack ziet er in eerste instantie stoer en sportief uit. Het is misschien niet de eerste keuze die je zou maken wanneer je op zoek bent naar een nette winterjas. Toch is het een hele vernieuwende keuze die je kunt maken wanneer je een nette look met een scherp randje wilt creëren. Je kunt namelijk met een hele basic bomberjack een hele sophisticated look maken. Zorg er in dat geval voor dat je een bomberjack in een neutrale kleur kiest.

Een goede, mooie én stijlvolle kleur is bijvoorbeeld zwart. Met een simpel zwart bomberjack zet je de toon voor een strakke en nette look. Draag hierbij bijvoorbeeld een pantalon, een kokerrok of een zwarte skinny jeans en je kunt écht een hele klassieke outfit vormen. Zolang je de rest van je look rustig en netjes houdt kun je bijna met iedere soort winterjas een nette look maken. Een bomberjack zorgt voor net een beetje pit in je outfit, iets wat de meeste rustige en nette outfits zeker mogen hebben.

Bomberjacks voor iedereen

Het leuke van een bomberjack is dat het ieder type persoon staat. Het maakt dus zeker niet uit of je van jezelf een romantische stijl hebt of liever voor een meer stoere look gaat. Dat geldt dus ook voor een nette look, een sportieve outfit en een speelse look. Zolang je de winterjas met jouw stijl op een passende manier combineert, zul je zien dat het bomberjack de perfecte jas is voor hem en haar. Ook voor de kids vind je winterjassen in dit model!

Combineer een bomberjack met een grote wollen sjaal en een muts in een matchende kleur. Liever een kleurrijke winterjas? In de winter van 2018/2019 zijn er verschillende winterse trendkleuren waar je uit kunt kiezen bij het kiezen van een bomberjack. Wat dacht je bijvoorbeeld van een classy dieprode bomberjack of een mooi grijs exemplaar? Kies een kleur die het beste bij jou past en je zult zien dat je gaat stralen in je nieuwe bomberjack.

Check hier het aanbod bomberjacks op Jas.nl, omdat er zonder twijfel een mooi exemplaar voor jou te vinden is.

Volgende

Teddy coat voor heren: ja of nee?

27 november 2018

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.