Ga jij deze winter voor een bomberjack als winterjas?

Heb jij al een nieuwe winterjas aangeschaft voor komende winter? Of twijfel je nog te veel over welk model, welke kleur en welk materiaal je moet kiezen? Wanneer je twijfelt is het aan te raden om te gaan voor een tussenjas als winterjas. Een tussenjas is een jas die je tijdens milde winters goed kunt dragen met een trui of een vest eronder, zonder het koud te krijgen. Een goed voorbeeld van een dergelijke tussenjas is het bomberjack; een trendy en tijdloos item dat absoluut niet mag ontbreken in je garderobe.

Waarom kiezen voor een bomberjack?

Wij zijn helemaal fan van het bomberjack. Waarom dat zo is? Heel simpel: een bomberjack kan eigenlijk altijd én in allerlei looks. Het grote voordeel van een bomberjack is dat het een redelijk basic en tijdloos item is zonder daarbij uit de mode te raken. Zo zien we in de winter van 2018/2019 weer heel veel bomberjacks in de winkels hangen waarmee je verschillende looks kunt creëren. Hierbij kun je kiezen tussen een dunnere versie en een meer gevoerde variant. Het ligt er maar net aan of je een koukleum bent of niet en wat je in dat geval zelf prettiger vindt om te dragen.

Een ander groot voordeel van het bomberjack is dat de jas in allerlei looks perfect past. Of je nu voor een nette en klassieke look gaat of wanneer je meer bent van een sportieve stijl: de bomberjack is dé jas voor jou. Ook past de jas goed in een basic combinatie en is het de ideale aanvulling boven een jurkje of een rok. Dat is handig, omdat een winterjas combineren met een jurk of rok soms lastig kan zijn. Tel hierbij op dat het bomberjack ook nog eens voor dames, heren én voor kinderen verkrijgbaar is en je hebt een heel fantastisch item voor de winter.

Bomberjack voor verschillende soorten figuren

Alsof dat nog niet genoeg is, komt er nog een heel fijn ander voordeel om de hoek kijken: het bomberjack past bij ieder type figuur. Dit komt omdat dit jack niet echt over een taille beschikt; het is als het ware een rechte korte jas met rits. Hierdoor maakt het niet uit of je lang, kort, slank of wat dikker bent; dit model past namelijk iedereen. Het is natuurlijk wel altijd aan te raden om een bomberjack goed te passen, zodat je ook zeker weet dat de kleur en het materiaal bij jou passen, maar dat is vanzelfsprekend.

Wat betreft kleuren voor een bomberjack kun je alle kanten op. De kleurentrends voor de winter van 2018/2019 zijn ontzettend divers. Zo zien we verschillende tinten grijs terug in de vele soorten winterjassen. Deze kleuren worden afgewisseld met de kleuren rood, paars en diverse tinten blauw. Uiteraard kun je bij het bomberjack ook ‘gewoon’ kiezen voor een zwarte winterjas, de kleur waarin we bomberjacks veel voorbij zien komen. Het fijnste is nog wel dat je alle kleuren gewoon met elkaar kunt combineren! Kies daarom voor een kleur die het beste bij jou past en experimenteer zelf met overige kleuren.

Vorige

Voordelen van een cape als winterjas

17 november 2018

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.