Op zoek naar de trend voor natuurlijke en minimalistische jassen? Check dit dan snel! Zo loop jij wellicht binnenkort ook met deze super mooie trends.

Check deze trend: natuurlijke én minimalistische jassen

Het jaar 2019 staat wat betreft fashion in het teken van verschillende soorten trends. Een van de absolute must have trends die je niet mag missen is die van de natuurlijke en minimalistische jassen. Denk hierbij aan jassen in prachtige aardekleuren en rustige tinten die ervoor zorgen dat je je één voelt met de natuur. Omdat duurzaamheid een belangrijk punt is op de fashion agenda hebben dergelijke minimalistische jassen vaak een duurzaam karakter. In dit artikel laten we je enkele voorbeelden zien van natuurlijke en minimalistische jassen.

Leren jasjes in natuurlijke kleuren

Leren jasjes in natuurlijke kleurenWat we in 2019/2020 wederom zien, zijn leren jasjes. De leren jas is tijdloos en niet weg te denken uit de garderobe van iedere fashionista. Om voor een minimalistische look te gaan die ook nog eens in het rijtje ‘natuurlijk’ past is niet iedere leren jas een optie. In dit geval kun je het beste gaan voor een natuurlijke kleur, zoals aarde, camel of beige. Check bijvoorbeeld deze Halogen Drape Faux Leather Jacket van Nordstrom, een neppe leren jas in een mooie aardse kleur. Dit is een goed voorbeeld van leren jasjes in de minimalistische trend: geen toeters en bellen, maar een rustige combinatie van natuurlijke kleuren en materialen.

Klassieke trenchcoat met vintage touch

Klassieke trenchcoat met vintage touchOok zeker niet onmisbaar deze lente en zomer is de stijlvolle trenchcoat in een basic beige kleur. Kies hierbij voor het classic model inclusief acht (dubbele) knopen en een heuse tailleriem. Wat zo bijzonder is aan dit klassieke model is het feit dat de trend net zoals het leren jack tijdloos is. Daarom is een investering in een mooie trenchcoat meer dan een goed idee, want de kans is groot dat je die nog jaren kunt combineren in je dagelijkse look. Een mooi voorbeeld van zo’n jas is deze Roberta Di Camerino Beige Trench Coat via Rokit. Deze jas heeft een vintage touch en doet denken aan de jassen die filmsterren in de vroege jaren 20 en 30 droegen.

Utility jacket in aardse kleuren

Utility jacket in aardse kleurenTot slot een bijzondere trend die we sinds het begin van 2019 al in de fashion zien: utility wear. Utility wear is kleding die gebruikt wordt in verschillende werkvelden. Denk bijvoorbeeld aan jassen die wel wat weg hebben van een uniform zoals een circusjas, een vissersjas of een overall. Het grappige is dat we in deze trend veel invloeden zien van safari en jungle. Dat zie je bijvoorbeeld goed terug in dit Khaki Washed Utility jasje van de Engelse winkel Next: een mooi groen jack dat wel wat weg heeft van een jasje dat in de jungle tijdens een safari gedragen wordt. In deze trend blijft het geheel rustig en minimalistisch: zakken en knopen zijn de meest ‘uitdagende’ details op zo’n jas. Natuurlijk kun je ook trends met elkaar combineren: een klassieke trenchcoat heeft immers ook wel iets weg van een safari utility jack wanneer je deze in het donkergroen koopt. Ook een leren jasje in een aardse kleur met een tailleriem heeft iets vintage, iets klassieks. Kortom: kies je voor de natuurlijke en minimalistische trend dit jaar wat betreft jassen dan zit er zonder twijfel een fraai exemplaar voor je tussen.

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.