Felgekleurde winterjassen, kan dat?

Valt het je ook weleens op dat je in de meeste webwinkels voornamelijk donkergekleurde winterjassen ziet? Voor de winter van 2018-2019 is grijs een van de basiskleurentrends voor de winterjas. Dit betekent natuurlijk niet dat je je hieraan moet houden of dat dit de enige keuze is wat betreft kleur in een warme jas. Wanneer je op zoek bent naar een felgekleurde winterjas kun je vaak weinig echt mooie modellen vinden. En dat terwijl felgekleurde winterjassen prima kunnen! Combineer ze op de juiste manier en je zult buiten opvallen in dit koude seizoen.

Kies voor rood in de winter!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een felrode winterjas? Hartstikke stijlvol en trendy en je valt er lekker meer op. Rood is een prachtige kleur die we in dit winterse seizoen zowel terug zien bij de heren als bij de dames. Deze winter staat in het teken van stijlvol en industrieel, wat betekent dat je als vrouw bijvoorbeeld kunt kiezen voor een mooie lange gewatteerde jack in de kleur rood. Of ga voor een lange jas die gemaakt is van fijne wol en die tot over je knieën valt.

Ook bij de heren is rood een veelgekozen kleur voor de winterjas het aankomende seizoen. Bij de mannen gaat het om iets minder felrood dan bij de vrouwen, maar het is zeker nog geen donkerrood te noemen. Wanneer je voor stijl kiest, dan kies je voor een wollen jas of een colbert die je goed kunt combineren in je alledaagse look naar werk of naar vrienden. Ook de gevoerde bomberjack is een prima keuze voor het winterse seizoen.

Kanariegeel als dé kleur!

Wil je liever nóg meer opvallen? Kies dan voor een kanariegele jas. Deze kleur geel zagen we afgelopen winter al en is ook voor deze winter de juiste keuze wanneer je voor een felle kleur wilt gaan. Wat opvalt is dat deze kleur in eerste instantie vooral bij de herenjassen te vinden is, iets wat we afgelopen jaar juist bij de damesjassen terug zagen komen. De mannen kunnen felgeel gewoon combineren met hun zwarte broek en hun nette blouse. Natuurlijk is de kleur ook voor een informele gelegenheid de ideale keuze.

Dames kiezen voor kanariegeel in een combinatie waarbij ze sowieso al opvallen, zoals bij een fake fur jas of een lammy coat. Afgelopen winter zagen we de lammy coat al in diverse webshops hangen, maar voornamelijk in aardse kleuren zoals beige en bruin. Dit jaar wordt de trend gecombineerd met dé kleurentrend voor 2018-2019 en dat is geel. Je kunt geel goed combineren met zwart en natuurlijk met de basiskleurtrend grijs.

Blauwe winterjassen voor hem en haar

Wel gek op kleur maar hoeft het allemaal niet zó opvallend? Gelukkig hebben we nog de kleur blauw, maar dan natuurlijk wel felblauw. Het grote voordeel van blauw is dat het wel opvalt maar dat het niet zo ‘apart’ is als bijvoorbeeld een gele winterjas. Blauw zien we al langer in het modebeeld en is goed te combineren in verschillende soorten winterjassen, zoals een fijne wollen jas, een gevoerde trenchcoat of een gewatteerde jas. Dit geldt voor zowel de heren als de dames.

Check het aanbod op Jas.nl om te kijken of jij dit jaar voor kleur durft te gaan. Er zijn genoeg verschillende soorten winterjassen in kleur te vinden waardoor er vast wel een model is dat bij jou past. Kies je bijvoorbeeld voor een rode bomberjack of ga je toch liever voor blauw? Lekker opvallen is het motto van dit winterse seizoen dus zorg ervoor dat je de juiste keuze maakt. Zo ga jij ook opvallen ;).

Vorige

Buiten sporten in een winterjas

31 juli 2018
Volgende

Tips om te besparen op je winterjas

5 augustus 2018

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.