Gadgets voor echte koukleumen

Iedereen heeft het wel eens koud tijdens de winter, maar sommige mensen hebben het echt altijd koud! Een warme winterjas kopen kan natuurlijk helpen, maar er zijn ook steeds meer fabrikanten op de markt die je op andere mogelijke manieren warm willen houden. Met deze gadgets kun je ook andere plekken van je lichaam warm houden. Deze gadgets passen dus perfect bij je gloednieuwe winterjas! Wij zijn in ieder geval al verkocht voor deze producten.

1. Theemok

De eerste gadget is meteen een hele vreemde. Iedereen heeft wel eens last van koude handen. Daar is nu een oplossing voor gevonden. Je kunt natuurlijk een kopje thee zetten en je handen warmen aan de theemok, maar dat betekent dat je ook vrij veel thee op een dag moet drinken.

Voor omgerekend 35 euro heb je tegenwoordig een elektrische theemok waaraan je je handen kan verwarmen. Het ding heet de ToastyMUG en is bedacht door de Italiaanse ontwerpster Sabrina Fossi. De ToastyMUG is verkrijgbaar in de kleuren wit, groen en chocoladebruin.

2. Verwarmde kledingstukken

De thermosok is bij uitstek het meest genoemde kledingstuk waarmee je jezelf warm kan houden. Maar echte gadgetliefhebbers willen geen analoge sokken, die willen iets veel stoerders! Daarom meent fabrikant Warmawear een gat in de markt te hebben gevonden: kledingstukken die zichzelf verwarmen.

Dat gaat een stuk verder dan alleen een stel sokken. Zo heeft de fabrikant een zelfverwarmende bodywarmer en sjaal op de markt gebracht. De digitale sokken bevatten keramische verwarmingselementen, die worden geactiveerd door een batterij. De verwarmde sokken zijn absoluut onze favorieten en helpen tegen koude voeten. Het zijn waarschijnlijk wel de duurste sokken die je ooit zult dragen, met een verkoopadviesprijs van 40 euro.

3. Elektrische USB-deken

We kennen het allemaal wel tijdens de wintermaanden: lekker met een dekentje op de bank. Maar de winkel Brando heeft een nieuw product bedacht, speciaal voor als je het koud krijgt terwijl je achter de computer op kantoor zit te werken. Deze deken moet voorkomen dat je het koud krijgt en werkt op basis van een USB aansluiting. Er zit een verwarmingselement binnenin de deken, waardoor je nooit meer hoeft te koukleumen; zowel thuis als op het kantoor. Het enige dat je hoeft te doen, is de USB-kabel in de computer te pluggen en de deken om je heen te slaan. Je kunt het dekentje uiteraard ook over je benen leggen. Op het moment van schrijven is alleen het blauwe dekentje nog beschikbaar, tegen een prijs van 34 dollar, omgerekend zo’n 32 euro.

4. Oorwarmers met koptelefoon

Veel mensen noemen hun koptelefoon gekscherend oorwarmers, maar fabrikant Midland heeft het grapje wel erg serieus genomen. Als je bang bent voor koude oren en niet zonder muziek kunt leven, in de Midland Subzero Headphone iets voor jou. Het is namelijk een koptelefoon met een voering, waardoor je een koptelefoon en oorwarmers in één hebt. De gadget kost 18,90 en is te bestellen op Amazon.

5. Warme schoenzolen

Nooit meer koude voeten! Dat is ongeveer het idee achter de ThermaCELL schoenzolen. Deze schoenzolen kun je tot maximaal 44 graden Celsius verwarmen. Bovendien beschikken de zolen over een afstandsbediening, waarmee je zelf de temperatuur kunt regelen. Het enige dat je hoeft te doen, is de zolen in de schoenen te leggen. Let op: wel erg prijzig: voor deze gimmick betaal je al gauw 110 euro.

6. Warme computermuis

Als je altijd last hebt van koude vingers, kun je natuurlijk handschoenen dragen. Op kantoor is dat alleen niet zo praktisch. Daarom is er nu een muis met een speciale warmte-element. De muis kost omgerekend 18,50 euro.

7. Rubberen mat

Naast de warme schoenzolen is er nog iets anders bedacht tegen koude voeten: een mat waarop je je voeten kunt laten rusten. De rubberen mat bestaat uit warmte-elementen en kan daarnaast tegen water. Daardoor kun je ‘m gebruiken als je net door de sneeuw hebt gelopen en je koude voeten hebt. Als je een echte koukleum bent, kun je hem ook op de plek van je computer leggen. Dit apparaat kost omgerekend zo’n 24 euro.

Vorige

Mantel als winterjas

29 oktober 2017

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.