Gewatteerde regenjas als winterjas

Twijfel je nog over je winterjassen voor de winter van 2018/2019? Dat snappen we helemaal: er is tegenwoordig zoveel keuze op het gebied van trendy winterjassen. Zo zien we dit jaar de lange winterjas terug als winterjas en proberen we andere nieuwe trends uit. Wist je dat er voor de Nederlandse winters nog een model winterjas dat je goed kunt gebruiken in zowel de herfst al de winter? Dat is de gewatteerde regenjas! Lees gauw meer over deze regenjas.

Gewatteerde regenjas voor hem

We zien deze winterjas met name terug bij de heren. Waarom? Heel simpel: voor de mannen zijn er over het algemeen sowieso meer outdoormodellen te verkrijgen. Deze zijn niet alleen bedoeld om ermee de natuur in te trekken, ze kunnen iedere dag gedragen worden. Gewatteerde regenjassen zijn waterdicht, houden je lekker warm en zitten comfortabel. Hoe handig is dat voor koude, gure dagen waarop het regent of misschien zelfs wel sneeuwt? Hierdoor is het de perfecte winterjas voor heren.

Het grote voordeel van de gewatteerde regenjas als winterjas is dat je deze jas ontzettend goed kunt combineren in diverse looks. Omdat er verschillende soorten gewatteerde jassen bestaan is er voor iedere stijl wel wat te vinden. Bij een nette en klassieke look kies je bijvoorbeeld voor een zwart of donkergrijs model dat goed aansluit bij een pantalon of een andere nette broek. Voor een meer sportieve look kun je al gauw gaan voor een mooie kleur zoals donkergroen, marineblauw of een mix van blauw met rood.

Gewatteerde regenjas voor haar

Uiteraard mogen de dames ook niet achterblijven wanneer het om de gewatteerde regenjas gaat. Hoewel we deze winterjas minder vaak terugzien bij de vrouwen dan bij de heren zijn er absoluut meerdere fraaie modellen te koop. Bij de dames winterjas kan het twee kanten op met het model: of kies voor een kort, sportief model tot net boven je billen of ga juist voor een langer model. Een lange gewatteerde jas valt helemaal onder de trend van deze winter: lange winterjassen!

Voor de damescollectie gewatteerde regenjassen geldt hetzelfde als voor die van de heren winterjas: ze zijn heerlijk warm en houden je droog wanneer dat nodig is. Kies voor een mooie trendkleur zoals warm rood of ceylon geel of ga juist voor basic met donkergrijs of donkerblauw. Dit soort jassen komen altijd in een grote variatie wat betreft kleuren. Kies daarom de kleur winterjas die het beste bij jou past en ga stralend de winter door!

Alle regenjassen bekijken →

Vorige

Kies deze winter voor een trenchcoat

12 september 2018
Volgende

Nette winterjassen voor dames

16 september 2018

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.