Hoe combineer je een teddy coat per lichaamstype?

Vind je het moeilijk om in de winterse maanden je lekkere warme bed te verlaten? En blijf het liefst nog even ‘knuffelen’ met je dekens? Het is niet helemaal hetzelfde, maar komt zeker wel een beetje overeen: kies voor een wollige teddy coat als winterjas. Een teddy coat is warm, zit comfortabel én ziet er hartstikke trendy uit. Maar hoe combineer je zo’n jas nou goed per lichaamstype? Lees gauw verder en kom er in dit artikel achter.

Teddy coat voor ieder figuur

Een teddy coat is geschikt voor ieder figuur, maar komt bij sommige figuren net iets beter uit. Heb je een lang en slank figuur? Dan breekt een teddy coat op een mooie manier de lengte in je figuur. Dit omdat een teddy coat vaak wat breder is en al snel voor het ‘pof’-effect zorgt. Daarom is een teddy coat iets minder geschikt wanneer je klein en wat voller bent, omdat de jas het geheel in dat geval wat breder maakt. Uiteraard moet je altijd helemaal zelf weten wat je draagt, maar mocht je daar bang voor zijn dan kun je beter kiezen voor een andere pasvorm.

Heb je meer een peerfiguur dan is het ook even aankijken of een teddy coat geschikt is. Dit omdat je bij een peerfiguur een slanke taille hebt en over bredere heupen beschikt. Een teddy coat kan het brede gedeelte van je lichaam in dat geval langer maken, waardoor je groter en breder eruit kunt komen te zien dan je daadwerkelijk bent. Net als bij de meeste andere winterjassen is het bij de teddy coat altijd aan te raden om meerdere varianten te passen. Zo weet je zeker of een teddy coat wel of niet bij jouw lichaam past.

Teddy coat in diverse looks

Een groot voordeel van de teddy coat is dat je deze winterjas ook als tussenjas kunt dragen. De meeste teddy coats zijn samengesteld met heerlijke warme materialen. Wanneer je deze jas draagt met een shirtje of een dunne trui is het het ideale exemplaar als tussenjas. Draag je er een dikke wollen trui onder? Verwacht dan zeker de nodige warmte, want in combinatie met dikke kleding is de teddy coat een hele warme jas!

Van een beetje een goede winterjas mag je dat natuurlijk ook gewoon verwachten. Daarom kun je de teddy coat het hele winterse seizoen dragen. Combineer de teddy coat met een winters jurkje, een maillot en een paar stijlvolle laarzen of ga juist voor een classy look met een pantalon en een paar veterschoenen. Wist je dat er dit jaar ook mooie teddy coats verkrijgbaar zijn voor heren? Wij denken dat de teddy coat volgende winter helemaal geïntegreerd is in de herengarderobe. Mark our words!

Benieuwd geworden naar de teddy coat als winterjas? Check dan direct het aanbod op Jas.nl. Naast teddy coats voor hem en haar beschikken we over een groot aanbod winterjassen in diverse kleuren, maten en pasvormen. Neem snel een kijkje!

Volgende

Teddy coat combineren in je winterse look

20 november 2018

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.