Kanker de wereld uit met Amsterdam Locals

De werknemers werken in een goede en veilige omgeving en Amsterdam Locals doneert daarnaast de opbrengst aan onderzoek naar kanker. Amsterdam Locals is een bedrijf met een zeer zelden voorkomende goede duurzame en sociale instelling.

T-shirts, Tops en Sweaters van Amsterdam locals

Alles wordt bij Amsterdam Locals zelf gedaan. Ontwerp, ontwerp van de print en productie. Op het moment heeft Amsterdam Locals alleen T-shirts, dames tops, en sweaters. Men wil dit in de toekomst uitbreiden om meer te kunnen doneren aan onderzoek naar kanker. Men wil een volledige dames en heren range kunnen aanbieden. Amsterdam Locals Producten zijn goede tot zeer goede kwaliteit.

De sweaters zijn heerlijke zachte warme sweaters, die super licht zijn doordat het gemaakt is van oude PET flessen. Dit materiaal is erg sterk, duurzaam, verkleurt niet, en krimpt niet en is erg zacht en heel erg warm. De mannen die de sweaters al hebben klagen over het feit dat hun vrouwen de sweaters dragen omdat ze zo lekker zacht en warm zijn. Maar dames Jullie mogen de sweaters ook kopen, dan kunnen jullie mannen ze ook dragen wanneer zij het willen J. De vrouwen die onze Amsterdam Locals sweaters al hebben vinden ze heerlijk zacht en warm.

Duurzaam Amsterdam Locals

Amsterdam Locals is duurzaam, goede kwaliteit en Amsterdam Locals is meer dan alleen kleding. Amsterdam Locals ziet hun producten niet alleen als kleding maar als een investering.

Amsterdam Locals is een voorbeeld van hoe het wel kan in de kleding industrie. Duurzame producten, eerlijk, fairtrade en ook voor de eindgebruiker zijn de prijzen zeer goed betaalbaar en krijg je een goed product. De opbrengst word gedoneerd aan onderzoek naar kanker. Wat wil je nog meer? Je nieuwe kleding is een investering in je eigen gezondheid of beter gezegd een investering in je kleding en gezondheid. Dat is toch iets waar je wel in kunt en wilt investeren?

Check de website van Amsterdam Locals op http://www.amsterdamlocals.amsterdam/nl/

Volgende

Winterjas van Brunotti kopen?

28 oktober 2017

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.