Op zoek naar een hipster winterjas

‘Hipster’ is een woord dat van zichzelf al ‘hipster’ is. Maar wat is ‘hipster’ eigenlijk? Het is iemand die zo gek is van kleding, dat hij of zij absoluut geen kleding wil die anderen al dragen. Eigenlijk is het bewust kleding dragen die uit de mode is, of nog in de mode komt. Dan is het nog niet zo eenvoudig om een winterjas te vinden. Gelukkig is Jas.nl er voor iedereen. Ook voor hipsters!

Unieke kleding voor hipsters

De hipster wil zoveel mogelijk unieke kleding dragen, dus ook een unieke winterjas. Draagt iemand toch de winterjas die jij al draagt, dan moet er per se een nieuwe komen. Logisch dat je daarom in doorgaanse winkels niet slaagt. Jij bent op zoek naar iets eigens. En dat is waar het internet z’n kracht bewijst.

Op onze website vind je winterjassen in allerlei soorten en maten. In kleuren die anderen nooit zullen dragen, of met patroontjes die niet zo snel gekozen zullen worden. Perfect voor jou.

Alles voor het prijskaartje

Bij de hipstercultuur hoort een prijskaartje. In Nederland lijkt alles te draaien om de nieuwste modetrends. Dat wat in de mode is, is voor een hipster al weer uit. Bij winterjassen zien we die trend ook. Het is niet leuk als heel Nederland in dezelfde stijl winterjas loopt. Wie iets vindt dat aan zijn of haar wensen voldoet, schrikt uiteindelijk van het prijskaartje.

De meeste hipsters gaan naar de tweedehandszaak; een kringloopwinkel of een vlooienmarkt. Dat is zo geliefd, omdat aan een aparte stijl ook een apart prijskaartje hangt. Meestal is het prijskaartje hoger dan bij winterjassen die in de mode zijn. Op onze website hebben we bijvoorbeeld het kopje ‘Sale’. Daar staan winterjassen onder die in de aanbieding zijn. Ze komen vaak uit oudere collecties, of worden simpelweg gepromoot.

Het zit ‘m in de details

Je hipsterlook wordt vooral krachtig door de details. Bij een winterjas ligt het vooral aan de muts die je draagt en wat voor sjaal of omslagdoek je kiest. Vroeger had je een hele foute sjaal, met zwarte en witte diagonalen. Dat past precies bij de hipster. Natuurlijk gaat het er ook om dat de rest van je look bij je jas past. Want eerlijk is eerlijk: de hipster mag dan wel een unieke kledingkeuze hebben, maar geen stijlloze.

We zagen een voorbeeld van een mooie zwarte winterjas, met driehoekige, zilveren patronen. Echt iets uit de 90’s. Dat combineer je met goede jeans uit het jaar 2015, en je look is eigenlijk helemaal af. Zit er ook een capuchon op de winterjas, dan is dat extra stijlvol. Daarnaast blijf je ook lekker warm.

Online shoppen

Het voordeel van online shoppen is dat je allerlei aanbiedingen met elkaar kunt vergelijken. Je kunt vergelijken op soort, prijs en kwaliteit. Vind je het ene patroontje niet mooi, dan klik je eenvoudig door naar de volgende winterjas. Zo kun je zien of er iets bij zit wat je mooi vindt, tegen de scherpste prijs. Lekker makkelijk! Klik hier voor een overzicht voor dames, en hier voor heren. Wellicht vind ook jij de ideale winterjas!

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.