Voordelen van online kleding kopen

Dankzij internet is ons leven een stuk makkelijker geworden. We kunnen nu online onze boodschappen bestellen, praten met onze vrienden en vriendinnen via WhatsApp en bekijken de rapportcijfers van onze kinderen via een website. Maar één klus is nog handiger geworden: shoppen. Online kleding kopen heeft veel voordelen. We zetten een paar op een rij.

Voordeel 1: Weg met sluitingstijden

Al je plannen omgooien om op tijd bij de winkel te zijn? Dat is nu echt verleden tijd. Webwinkels zijn altijd geopend. Uit een onderzoek blijkt zelfs dat zes op de tien Nederlanders dit het grootste voordeel van online kleding kopen vinden. ‘s Nachts bestellen? Geen enkel probleem, met een beetje geluk wordt het kledingstuk zelfs de eerstvolgende dag bezorgd. Je hoeft er je huis niet eens voor uit!

Voordeel 2: Geen opdringerige verkopers

Ken je dat? Je staat een winterjas te passen en de verkopers komen je tegemoet. Ze weten allemaal welke jas je het best staat en gek genoeg is dat altijd een jas met een flink prijskaartje. Vooral bij het zinnetje ‘Ik heb ‘m zelf ook!’ gaan de nekharen recht overeind staan. Online zijn er geen opdringerige verkopers. Je bekijkt een winterjas op je eigen gemak, vanuit je eigen luie stoel.

Voordeel 3: Nooit meer sjouwen

Na een dag shoppen hebben Nederlanders meestal verschillende tasjes met kleding. We tillen ons een breuk aan onze kleding. Op een gegeven moment staan de striemen van de tassen op je pols en mag je blij zijn als je thuis bent. Wie online bestelt, hoeft niet meer te sjouwen. Die delegeert het werk aan de postbode, die het met liefde bij je thuis bezorgt.

Voordeel 4: Impulsaankopen zijn verleden tijd

We hebben het allemaal wel eens gedaan: een belachelijke aankoop doen omdat het zo’n goed idee leek. We wilden natuurlijk niet andere ophouden en het personeel verzekerde ons dat er nog maar één exemplaar van was. Spijtaankopen kun je gelukkig weer terugbrengen, maar dan moet je weer terugrijden naar de winkel en met schaamrood op de kaken vertellen dat het toch niet geschikt voor jou was.

Gelukkig is daar het internet: bekijk op je dooie gemakje verschillende kledingstukken. Vind je die ene winterjas wel echt mooi? Of heb je nog twijfels? Je kunt er gerust een nachtje over slapen; webwinkels hebben genoeg voorraad.

Voordeel 5: Snel vergelijken

Offline kun je moeilijker vergelijken. Je gaat natuurlijk niet de hele stad af om te kijken of ze die ene mooie jas nog ergens anders hebben hangen voor een lagere prijs. Tegen de tijd dat je bij de winkel bent, heb je het eventuele voordeel alweer verspild aan benzine.

Op Jas.nl kun je direct verschillende winkels en verschillende jassen met elkaar vergelijken. Zo kom je altijd aan de beste deal. Ben je niet alleen op zoek naar winterjassen maar ook naar andere kleding, dan kun je KledingKopen.nl eens bekijken. Daar kun je ieder kledingstuk vergelijken bij verschillende webwinkels.

Voordeel 6: Kortingscodes

Nederlanders zouden geen Nederlanders zijn als ze niet dol waren op gratis artikelen en kortingscodes. Er zijn veel websites met kortingscodes voor kledingstukken te vinden, zodat je maximaal voordeel kunt behalen. Je betaalt echt nooit meer te veel voor kleding. Probeer dat maar eens in de winkel!

Voordeel 7: Lees eerst over ervaringen van anderen

Over de meeste webwinkels valt online een oordeel van anderen te vinden. Offline vraagt niemand aan degene voor zich bij de kassa: “Komt u hier vaker? Wat vindt u eigenlijk van deze winkel? Zijn de jassen eigenlijk van een goede kwaliteit?” Op het internet zijn er veel websites waar je recensies kunt lezen. Zo maak je altijd een goede keuze en ben je er zeker van dat een winkel goede kwaliteit levert en betrouwbaar is.

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.