Trendy accessoires bij een jas

Er zijn zo veel verschillende en uiteenlopende trends voor mutsen en sjaals deze winter. Maar één ding staat centraal het moet warm zijn, gezelligheid uitstralen en een vleugje goud bevatten. De kleur goud mag echt overal subtiel inkomen.

Zowel in juwelen zoals oorbellen, armbanden en ringen. of er mag zelf een subtiel gouden draadje in je sjaal, muts, handschoenen of in je handtas verschijnen. Ze moeten wel gewoon lekker warm zijn voor tijdens de koudere dagen.

Vele kleuren bij accessoires

Als we eens kijken naar de kleuren voor de mutsen en sjaals voor deze winter, springen er een paar kleuren boven uit.

Zo hebben we de kleur blauw, van ijsblauw tot donkerblauw en alle tinten er tussenin, en deze kleur wordt echt de hype van 2015.

Bordeaux is ook een topper voor deze winter. Zelfs oudroze scoort bij de dik gebreide sjaals. Deze winter verovert smetteloos sneeuwwit de catwalk bij verschillende ontwerpers. En alle afgeleiden van de kleur wit zoals ecru, ivoor, licht kameel, licht beige.

Natuurlijk blijven de pasteltinten deze winter ook nog overeind: babyroze, lichtgroen, zacht paars enz… De materialen van de mutsen en sjaals springen ook in het oog. Uiteenlopende materialen en de topper waar iedereen het over eens is in de modewereld is bont. Alles wordt afgewerkt met een vleugje bont: van mutsen tot sjaals, tot zelfs de handtassen toe. Samen met de kleur goud is dit de topper van de winter 2015.

De trendy materialen zijn grof gebreide of dik gebreide wollen sjaals. Imitatieleer en imitatiesuede bij winterjassen mag ook gebruikt worden, zelfs een vleugje kant kan geen kwaad.

Dierenprints

Dierenprints zoals de luipaardprint scoren ook enorm hoog deze koude winter. Mutsen, sjaals en handschoenen mogen uit deze print bestaan. De Schotse ruit is ook helemaal terug in het modeland. Alle hippieliefhebbers kunnen deze winter ook hun hartje ophalen door de hippiestijl te combineren. De jaren 60 is weer helemaal terug. Natuurlijk vergeten we hier de handtassen en zonnebrillen niet. Je bent hip als je handtas een streepje bont draagt deze winter. Vooral clutches zijn in deze winter. Deze winter mag je nog geloven dat de zon overdag schijnt of de sneeuw pijn doet aan je ogen en haal die grote zonnebril maar weer boven. Met deze accessoires ben je al een hele eind op weg om trendy de winter door te komen.

Vorige

Een lederen winterjas: een goed idee?

28 oktober 2017

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.