Uitgelicht: winterjassen voor meisjes

We hebben een paar mooie winterjassen voor meiden op een rijtje gezet. Natuurlijk geheel in typische meidenstijl.

25 tot 75 euro

Niet zo veel budget? Gelukkig is er genoeg stijlvols te vinden. Uiteraard geheel in de meidenkleur roze of met een tijgerpatroon. Outburst en Bomba hebben bijvoorbeeld roze jassen (waarvan er eentje met kraag) en Gap biedt ‘multicolor’ aan.

De winterjas ‘Pink’ van Outburst is, zoals de naam zich al laat raden, knalroze. De jas heeft een ritssluiting en is voorzien van een gevoerde capuchon. De jas zelf is warm gevoerd. Met de lange mouwen ben je zeker dat ook de handen en armen niet koud worden. Voor 55 euro heb je ‘m voor je dochter in huis.

Ook Bomba heeft een knalroze winterjas, maar iets gedetailleerde. Dankzij de nepbontkraag ziet je dametje er extra chic uit. Met de afneembare capuchon kun je eenvoudig de jas aan de verschillende weersomstandigheden aanpassen. Deze winterjas heeft ook nog handige insteekzakken. De jas kost nu 51 euro.

Gap heeft de zogenaamde ‘multicolor’ jas. Ook hier is de kleur roze weer beschikbaar, maar dat is niet de jas waar we op focussen. Wij vonden vooral de dierenprint interessant. Vlekjes op wit! Het is perfect voor een dag met veel sneeuw. Nu zijn we vaak niet zo bevoorrecht om een witte kerst mee te maken, maar we mogen altijd hopen. De jas kost 70 euro.

75 tot 125 euro

In de categorie ‘75 tot 125 euro’ vinden we vooral jassen met een kraagje. We zien allerhande kleuren, patroontjes en vormen. Een heel erg gewaagde jas is van Kidz Art.

Het is een jas met bijna alle kleuren van de regenboog. Het is ‘fluffy’ met nepbont. De jas heeft gestreepte boorden en steekzakken. Met de nodige glamaccenten steelt je dochtertje de show. De jas kost 80 euro en is geschikt voor de iets minder koude dagen.

Me Too RANVA komt tot iets over de dijen. De jas heeft een afneembare, gevoerde capuchon en afneembare imitatiebontkraag. Spulletjes opbergen kan in de klepzakken en de insteekzakken. De jas is warm gevoerd en de kraag van de jas staat rechtop. Perfect voor in de regen. Daarmee is de jas dus ook perfect voor het Nederlandse winterweer. We vonden de patroontjes erg opvallend. Voor 95 euro heb je de jas in huis.

Nog een fake-fur winterjas. Deze is van Vingino en heet ‘Taranda’. De jas heeft een voering van satijn, een drukknoopsluiting en steekzakken op de voorkant. Je ziet de jas vooral in de kleur beige/off-white. Fake-fur is altijd heerlijk warm, dus we bevelen hem van harte aan. De prijs is 110 euro.

125 tot 200 euro

Kiezen voor een jas die lang mee kan? De Molo Winterjas Girl is uitermate geschikt. Het model ‘Peace’ is een traditionele parka met diverse afsluitbare zakken. De binnenkant is fleece gevoerd en er is een iets gesmokt gedeelte in de taille van de achterkant. De bontkraag is overigens nep. Voordeel: de jas is wind- en waterdicht. Prima voor naar school. De jas heeft een prijskaartje van 128 euro.

De Bomba winterjas heeft hele aparte patronen, maar het is zo ontzettend schattig. Deze winterjas heeft klepzakken, een deels gesmokt lijfje en mouwen. De capuchon is gevoerd en afneembaar. Ook hier geldt dat de jas winddicht is. Voor 139 euro heb je een glimlach op het gezicht van je dochtertje, die er voor volgend jaar niet af is.

Niet zo gek op veel opsmuk? Die meiden worden op hun wenken bediend met de HESTIA Fjord-winterjas. Deze winterjas kost 130 euro en is iedere euro waard. De capuchon is uiteraard afneembaar en gevoerd. Er zijn geen patronen, maar wel warme mouwen. Soms is simpel de beste keuze.

Nog geen keuze kunnen maken? Bekijk alle meisjes winterjassen→

Vorige

Uitgelicht: winterjassen voor jongens

29 oktober 2017
Volgende

Uitgelicht: winterjassen voor jongens

29 oktober 2017

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.