We love Kneipp! Mini musthaves die in je jas passen

Herken jij dat ook? Dat je in iedere handtas, rugzak en koffer een handcrème en bodylotion hebt zitten voor je droge huid? Veel mensen hebben tijdens het koude seizoen last van droge handen of een droog gezicht. Ook in de lente en de zomer kan je huid door de vele zonuren droog aanvoelen. Hoe handig is het om in ieder seizoen een heerlijke handcrème of bodylotion binnen handbereik te hebben? De musthaves van verzorgingsmerk Kneipp zijn ideaal om mee te nemen in de zak van je jas. Op die manier heb je altijd je favoriete verzorgingsproduct bij de hand en hoef je niet de inhoud van al je tassen op de kop te zetten. Hieronder vertellen we je wat meer over lekkere en handige musthaves van Kneipp om mee te nemen in je warme winterjas of fijne zomerjas. Wellicht heb je er wat aan.

Handcrème mee in je winterjas

Misschien heb jij het ook in het winterse seizoen: droge handen en vingers van de koude buitenlucht en de overgang naar warme huizen, winkels en kantoren. De huid reageert verschillend op dergelijke temperatuurwisselingen. Waar de één prima een winter lang zonder extra crème kan, moet een ander dagelijks handcrème smeren om van de droge handen af te komen. Hoe handig zou het in dat laatste geval zijn om een crème te hebben die in de zakken van je winterjas passen? Kneipp beschikt over dit soort kleine tubes handcrème voor verschillende soorten huid.

Het fijne van de handcrème van Kneipp is niet alleen het feit dat het geheel eenvoudig in je jaszak past: je hebt de keuze uit verschillende geuren en samenstellingen. Alle crèmes van dit merk hydrateren intensief. Kies bijvoorbeeld voor amandelbloesem of misschien is cherry meer iets voor jou! Niets moet natuurlijk, maar hoe leuk is het om je handcrème te laten matchen bij je trendy winterjas? Een rode winterjas past bijvoorbeeld perfect bij de handcrème Cherry Blossom van Kneipp. Laat de winter maar komen, want met deze crème ben jij goed voorbereid en kun je droge handen tegengaan.

Kneipp lippenbalsem in je zomerjas

Natuurlijk zijn dit soort handcrèmes ook goed te gebruiken in andere seizoen. Zo is het in de herfst of in de zomer ook heerlijk om je handen een beetje vettig te houden. Een andere musthave waar wij dol op zijn is de lippenbalsem van Kneipp. Deze balsems zorgen ervoor dat je lippen goed verzorgd worden en er kissable uitzien. Net als bij de handcrèmes zijn er diverse soorten lippenbalsems verkrijgbaar bij Kneipp. Omdat ze van zo’n klein formaat zijn, neem je ze met gemak mee in de zakken van je zomerse linnen jas. Bij écht warme dagen stop je de balsem gewoon in de zak van je shorts. Easy as that!

Een van de grootste voordelen van de Kneipp lippenbalsems is dat ze betaalbaar zijn én dat ze 100% vegan zijn. Steeds meer mensen vinden het van groot belang dat producten ecologisch of duurzaam verantwoord zijn. Daar speelt Kneipp handig op in met hun verschillende collecties en producten. Hierbij is het formaat dus ook hartstikke handig: koop twee of drie balsems en verdeel ze over drie verschillende jassen. Op die manier heb je altijd een lippenbalsem binnen handbereik. Zeg maar vaarwel tegen droge lippen in de zomer of in de winter.

Volgende

Lila jassen zijn hip deze lente 2020

2 april 2020

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.